2777
2789

سلام دوستان بالاخره سه هفته جهنمی و زندگی در ترس و نا امیدی به سر آمد فردا قراره آمنیوسنتز بشم 

چقدر میترسم… اما نه برا خودم که حاضرم زنده زنده سلاخی بشم… 

میترسم برا بدترین احتمالات برا اون چیزهای ترسناکی که به ذهنم میاد … هزار بار صحنه های مختلفی از گرفتن جواب آمنیو رو تو ذهنم بازسازی کردم با بعضی هاشون قند تو دلم آب شده و با بعضی هاشون نفسم قطع شده…

دلم برا نی نی کوچولوم تنگ شده قبل از ابن غربالگری مضخرف روزی چند بار باهاش حرف میزدم اما ابن چند هفته میترسم …

میترسم وابسته تر بشم بهش 

الهی مادرت بمیره😭😭😭😭 کوچولوی بی گناه من

امیدوارم به زودی بیام و خبر سلامتیش رو بدم و این متن بمونه به یادگار از تازه مادری که قراره هیچ وقت یادش نره که این کوچولو رو به چه قیمتی به دست آورده….

التماس دعا ….

عزیزم چیزی نیس منم پارسال اواخر دی آمینو دادم شانزده روز بعد جوابش اومد فقط داشتم ضجه میزدم خدا لعنت کنه دکترها رو زندگیمو بارداریمو جهنم کردند نیم سالم بود الان نه ماهشه قربونش برم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

برای چ مشکلی 

من باردار بودم انجام دادم امینو ترس نداره من سپردم ب خدا همه چیو درست کرد 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریسک بالا و ترس هاش…. امیدها و نا امیدی هاش

دلداری ها و آروم شدن ها و باز بی قراری هاش

عزیزکم به خاطر تو باید قوی باشم 

تو هم به خاطر من سالم باش 

به خاطر دل مهربون بابات

به خاطر عشق مامان بزرگات 

به خاطر ذوق بابا بزرگات 

مادر فدات بشه خوب باش و خوب بمون….

برای چ مشکلی  من باردار بودم انجام دادم امینو ترس نداره من سپردم ب خدا همه چیو درست کرد&nbs ...

عزیزم ریسکم بالاس

سونوگرافی NT نرمال 

تیغه بینی هم دیده شد

ولی ازمایش خونم بتا بالاست خیلی 

سنم هم ۳۸ سال 

شما چرا آمنیو شدید

من انجام دادم ۱۲ سال پیش 

حدود ۱ ماه بعد جوابش اومد هیچی نبود 

فقط الان غصه میخورم چرا اونقدر به بچه ی تو شکمم استرس وارد کردم 

بسپار به خدا هر چی صلاحه پیش بیاد 

الکی زندگی رو جهنم نکن لذت ببر 

عزیزم چیزی نیس منم پارسال اواخر دی آمینو دادم شانزده روز بعد جوابش اومد فقط داشتم ضجه میزدم خدا لعنت ...

دوست خوبم خدا انشالله براتون حفظش کنه  انشالله که با دعاهای خیرتون من و بچه م هم از این جهنم به سلامتی بیرون بیایم

عزیزم ریسکم بالاس سونوگرافی NT نرمال  تیغه بینی هم دیده شد ولی ازمایش خونم بتا بالاست خ ...

من انکل گربه (توکسوپلاسموز ) داشتم

عزیزم انشالله هیچی نیست زبونم لال طوری هم باشه خوبه ک ادم قبل بدنیا اوردن بفهمه

بخدا توکل کن

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
عزیزم ریسکم بالاس سونوگرافی NT نرمال  تیغه بینی هم دیده شد ولی ازمایش خونم بتا بالاست خ ...

عزیرم من ۴۰ سالمه به منم گفتن بچه مشکل داره .. اما خدا خیرش بده یه ماما با تجربه بهم گفت اصل تیغه بینی هست ... چون دیده شده سالمه ... ۴ تا متخصص رفتم تو روم گفتن بچه سندروم داون هست چون ریسک زده الان به لطف خدا بچه ام ۲ ماهشه فقط خدا میدونه روز زایمان چه حالی داشتم با خودم میکفتم قراره یه بچه سالم بغل کنم یا نه 

برای آرامش دلت نذرکن نذر ام البنین مادر آقا ابوالفضل.  من خیلی اعتقاد دارم بهش .... 

الان بهت میگم بچه ات سالمه میای تو همین تاپیکت میگی سالم بود شکر خدا .... استرس برای اون طفلک اصلاااا خوب نیست مستقیم وارد خونش میشه