2777
2789
عنوان

فردا آمینوسنتز دارم لطفا دعام کنید هم برا نمونه گیری هم برا جواب

| مشاهده متن کامل بحث + 5592 بازدید | 94 پست
دوست خوبم این چیزایی که گفتی دقیقا لحظه به لحظه  تجربه کردم خدا برای هیچ مادری نخواد.به امید خد ...

عزیززززم ممنونم از محبتت انشالله که سلامت باشه نی نی خوشگلت منم الان دارم میرم مطب برا آمینیو بیشتر از نمونه گیری استرس جواب رو دارم انشاللله امیدم به خداست که ما هم دلمون شاد بشه به زودی دختر کوچولوی مظلوم من هم از این استرس بیاد بیرون

دعامون کنید🙏🏻😭

عزیززززم ممنونم از محبتت انشالله که سلامت باشه نی نی خوشگلت منم الان دارم میرم مطب برا آمینیو بیشتر ...

سلامت باشی عزیزم خدا نگهدار نی نیت باشه فقط استراحت کن بعذش چیزی نیست.. وای خدا نی نی شما هم دخمله؟ به امید خدا🙏🙏🙏🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامت باشی عزیزم خدا نگهدار نی نیت باشه فقط استراحت کن بعذش چیزی نیست.. وای خدا نی نی شما هم دخمله؟ ...

اره عزززیزززم دختر معصومم😭 دکتر گفت بچه خیلی پایینه فکر کنم به خاطر استرس و ترس و گریه های اخیر من بود از امروز  انقباض و درد زیر شکم داشتم از دیروز بچه اومده پایین حالا باز بهم شیاف داد که استفاده کنم… ولی آمنیو شکررخدا راحت بود اصلا اذیت نشدم 

امیدم به خداست  که نتیجه هم سلامت دخترم باشه به نفسی بکشیم بعد یک ماه استرس…

اره عزززیزززم دختر معصومم😭 دکتر گفت بچه خیلی پایینه فکر کنم به خاطر استرس و ترس و گریه های اخی ...

منم دقیقا دو روز قبل آمنیو درد شکمی داشتم نگران نباش.. به امید خدا راحت میشی چند روز دیگه

سلام مامان مهربون. اتفاقی تاپیکتو دیدم.خواستم منم تحربه خودمو برات بذارم تا این روزا که هم تو استراحت مطلقی وهم پر از نگرانی شاید یکم از حجم استرست کم کنه. منم سر بچه اولم امینوسنتز شدم و بدتر اینکه من عدد ان تیم خیلی بالابود یعنی مایع پشت گردن بچه زیاد بود عدد3.01. همش میومدم نی نی سایت و تجربیات مختلف مامانا رو میخوندم که زمان زودتر بگذره و جواب امینو بیاد.‍جالب بود برام که میدیدم خیلی تجربیان مشابه من وجود داره و اکثرا ختم به خیر شده و این کمی ارومم میکرد هرچند مادر اروم و قرار نمیگیره اما ته دلم روشن بود.وقتی نمونه رو میکشید ازم اشکم دراومد فقط گفتم خدایا مراقبش باش. خداروشکر بااین ریسک بالا جوابم خوب بود و الانم پسر کوچولوی شیطونم شیرینی زندگیمونه. میخواستم بگم این ریسکها خیلی هاشون بیخوده .استرس زیادی ب مادر وارد میکنه که روی جنین اثرمیذاره ارامشتو حفظ کن که بعدا بچت تو‌نوزادی بیقرار و بدخواب نشه. ریسک بالای ازمایشت بخاطر سن هم هست. چون سونوت عالی بوده پس نترس عزیزم. بسپر بخدا که به دلت ارامش بده و تجربیان مادرای اینجا هم خیلی تاثیر داره.

منم ۳۷ سالگی باردار بودم به خاطر بالا بودن آز خون سل فری دادم و سالم بود خدا رو شکر

ولی از هفته ۱۸ فشار خون بالا گرفتم 

به معنای واقعی اذیت شدم اضطراب زایمان زودرس و هزار تو دلواپسی دیگه

سلام مامان مهربون. اتفاقی تاپیکتو دیدم.خواستم منم تحربه خودمو برات بذارم تا این روزا که هم تو استراح ...

ممنونم عزیزم که تو این شرایط سخت با حرفات آرومم کردی امیدم به خداست که  جواب سلامتی بچه رو بگیرم و بیام اینجا و مادرهای نگران رو آروم کنم هرچند امیدوارم هیچ مادری این روزها رو تجربه نکنه که خیلی سخته… انشالله خدا پسر کوچولوتون رو سلامت بداره باز هم ممنون … دعام کنید خیلی 🙏🏻🙏🏻

منم ریسکم بالا بود ولی دکتر آزمایش سل فری داد گفت آمینو ممکن کیسه آبت سوراخ بشه چون ای وی اف بودم

خدا رو شکر که نتیجه خوب بوده برا منم دعا کنید این آرامش دوباره به زندگیم بر گرده…🙏🏻

منم ۳۷ سالگی باردار بودم به خاطر بالا بودن آز خون سل فری دادم و سالم بود خدا رو شکر ولی از هفته ۱۸ ...

خدا رو شکر که به خیر گذشته مرحله غربالگری…

منم کامل اثرات این استرس یک ماهه داره رو جسمم نمایان میشه ولی تنها امیدم اینه که با گرفتن خبر سلامتی بچه انرژی و توان دوباره بکیرم …. دعام کنید…🙏🏻🙏🏻

عزبزم اصلا نترس

یکی از مهمترین دلایل که ریسک میزنه واسه سن هست

برا منم ریسک داشتم سلفری دادم صحیح و سالم بود

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
عزبزم اصلا نترس یکی از مهمترین دلایل که ریسک میزنه واسه سن هست برا منم ریسک داشتم سلفری دادم صحیح ...

ممنونم عزیزم که دلگرمم میکنی

اره ریسک خامم ۱ به ۱۲۳ بود بدون مارکر خون و سونوگرافی…

ولی خوب ریسک ۱ به هشت خیلی ترسناکه و همین نا امیدی و ترس از احتمالات بد داغون میکنه آدمو….

ممنونم عزیزم که دلگرمم میکنی اره ریسک خامم ۱ به ۱۲۳ بود بدون مارکر خون و سونوگرافی… ولی خوب ریسک ۱ ...

انشاله که هیچی نیست و صحیح و سالم بغلش،می کنی

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم