2777
2789
عنوان

فردا آمینوسنتز دارم لطفا دعام کنید هم برا نمونه گیری هم برا جواب

| مشاهده متن کامل بحث + 5592 بازدید | 94 پست
ریسک عدد ۲۱ رو این زده؟؟

اره عزیزم فقط برا تریوزومی ۲۱ این ریسک رو زده…فری بتام بالاست ۱۸۲…

البته دکتر گفت که این عدد یا مربوط به پر کاریه جفته یا خدایی نکرده یکی از مارکر های سندروم داون…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم کاملا درکت میکنم منم پارسال همین موقع ها بود که آمینوسنتز شدم ریسکم ۱ به ۸ بود خیلی بالا بود ،تا جوابش بیاد مُردم و زنده شدم خداروشکر سالم بود،توکلت به خدا باشه 

منم برای سلامتی شما و تودلی تون صلوات میفرستم امیدوارم صحیح و سالم نی نی تو بغل بگیری  

سلام عزیزم کاملا درکت میکنم منم پارسال همین موقع ها بود که آمینوسنتز شدم ریسکم ۱ به ۸ بود خیلی بالا ...

ممنونم عزیزززززم خدا کوچولوی عزیزمون رو حفظ کنه براتون

انشالله که منم جواب سلامتی تو دلیم رو بیام بزارم و مثل شما نور امیدی باشم برای مادرهایی که شرایطشون مثل ماست….

ممنونم عزیزززززم خدا کوچولوی عزیزمون رو حفظ کنه براتون انشالله که منم جواب سلامتی تو دلیم رو بیام ب ...

عزیزم شما که سنت بالا بود کاش از اول nipt داده بودی به جای غربال گری 

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
نمونه گیریش خیلی راحته اصلا درد نداره،فقط بعدش تا چند روز مراقبت کن،زیاد فعالیت نکن تا ترمیم بشه

شما هم اون موقع ها مثل الان من فقط نگران جواب بودی؟ التماس دعا دارم ازتون که شادی بعد از اون روزهای پر استرس رو نصیب من هم بکنه…😭

اره عزیزم خیلی خیلی اشتباه کردم تجربه باشه برا مادرهای بعد از این امیدوارم هیچ مادری این زجر رو نکشه ...

ای جانم انشالله چیزی نیست. زن داداش من عدد آن تی خیلی بالا بود آمینو کرد ، جوابش هم خوب بود. فقط بعد نمونه گیری خیلی استراحت کن

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
ممنونم عزیزززززم خدا کوچولوی عزیزمون رو حفظ کنه براتون انشالله که منم جواب سلامتی تو دلیم رو بیام ب ...

الهی آمین،نگران نباشید استرس خیلی برای خودتونو و بچتون مضره،چون این دورانو گذروندم میگم،مطمئن باش چیزی نیست

شما هم اون موقع ها مثل الان من فقط نگران جواب بودی؟ التماس دعا دارم ازتون که شادی بعد از اون روزهای ...

داغون بودم،بچه ی اولم بود دلم نمیخواست اصلا توی این شرایط قرار میگرفتم،خیلی خودمو و اطرافیانمو اذیت کردم

آرامش داشته با توکلت هم به خدا باشه که انشالله بهترین اتفاقات رو همونطور که خیر هست براتون رقم بزنه

دوست خوبم خدا انشالله براتون حفظش کنه  انشالله که با دعاهای خیرتون من و بچه م هم از این جه ...

خدا بزرگه به امید خدا سالم بغل میگیری اگه جوابش اومد تاپیک بزن تگم کن خوشحال بشم💚💚💚

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
خدا بزرگه به امید خدا سالم بغل میگیری اگه جوابش اومد تاپیک بزن تگم کن خوشحال بشم💚💚💚

انشالله عزیزم حتتتتمااااا 

امیدم به خداست که شنیدن خبر سلامتی این تو دلیم قسمتمون بشه 

التماس دعا دارم از همتون ❤️😍

دوست خوبم این چیزایی که گفتی دقیقا لحظه به لحظه  تجربه کردم خدا برای هیچ مادری نخواد.به امید خدا توم هفته بعد میای خبر خوش بهمون میدی بخدا تقریبا مطمئنم نی نی شما هم سالمه. امروز رفتم آنومالی خداروشکر همه چی خوب بود دختر معصومم چقدر بهش استرس وارد شد این یک ماه🥺🥺🥺