2777
2789
عنوان

فردا آمینوسنتز دارم لطفا دعام کنید هم برا نمونه گیری هم برا جواب

| مشاهده متن کامل بحث + 5592 بازدید | 94 پست
کامل میفهممت ولی باور کن بچه سالمه من روز آمنیوسنتز بچه پایین پایین اومده بود دکترم خیلی ترسید گفت ...

سلام عزیزم خوبی منم امروز جواب ازمایشم اومد ان تی نرماله ولی ازمایشم میگه ۱ به ۵۶۰ خیلی نگرانم ،تاپیکتو خوندم اشکم دراومد خوشحالم که بچه ت سالمه برا منم دعا کن میخوام برم سلفری بدم 

سلام استارتر عزیز همه پیاما و همه صفحاتو خوندم و با حرفات اشک ریختم

الان دقیقا منم تو حال توام آن تی و غربالگری اول خوب بود برای غربالگری دوم ریسک سندرم دان یک به ۱۵۱ زده.منم آمنیوسنتز دادم سه هفته دیگه جوابش میاد.دارم دیوونه میشم همش تو این تاپیکا میچرخم بلکه یکم آروم شم.بخدا توکل کردم و ته دلم قرصه که خودش مراقبشه اما این استرس لعنتی آدمو ول نمیکنه

برای منم دعا کنید فداتون بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برام آمینوسنتز نوشتن ولی چون ریسک دو درصدی پارگی کیسه آب داره با وجود اینکه شرایط مالی مناسبی ندارم  میخوام برم سلفری بدم 

از طرفی اگر سلفری جواب نده بعدش باید برم بازم آمینوسنتز رو بدم اما در اینصورت اگر کیسه آب هم پاره شه دیگه استرس اینو ندارم که بچه م سالم بوده فقط یه هزینه دوبل کردم شما میگی چیکار کنم

Nt ,گفت جفتمم تا دهانه رحم پایینه

سلام دوستان عزیزم هزاران هزار بار شکر که رحمت خدا شامل حال ما هم شد😭😭😭 بچه سلامته شکر خدا🤗البته ...

میخونم و گریه میکنم من الان همین حالم کاش ماه بعد که جواب من میاد بچم سالم باشه کاش