2777
2789
عنوان

خانومم بهم خیانت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3737 بازدید | 89 پست
باهاش بمون درست کنید شرایط رو  ادم ها نیاز به محبت  تایید شدن  تحسین شدن و ارامش د ...

الان دارم هرجایی نیازه میبرمش گفتم حتی نیاز باشه از مشهد تا خوزستان از سیستان تا تبریز میبرمت که حالت خوب بشه دوباره باهام زندگی کنی

یه لحظه خوبه لحظه بعد جنی میشه مبگه چرا منو طلاق نمیدی چرا دست از سرم برنمی‌داری

چقد پررویی تو. وقیح به شما مردایی میگن که رابطه داشتن بعد دنبال یکی گل و پاک میگردن. برو از دعانویس ...

من از این ناراحت شدم که دائم طعنه میزد تهمت میزد که تو هرزه بازی من پاکم من فلانم اینو همیشه میکوبید تو سر من

جلو پدرو مادرم بهم میگه حرو م زاده تخم حرو م انگشت مادرمو میشکونه میگه من پول میخوام پول پول پول میرم وایمیستم توی خیابونا که سوارم کنن ببرنم پول بهم بدن انتظار داره هر سه وعده رو بیرون غذا بخوره توی قصر زندگی کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استاتر پروفایلت خانمه بعد خودت میگی آقایی قسم حضرت عباس رو باور کنیم یادم خروس رو،🤔🙃

ببخشید من تازه اکانت درست کردم بلد نبودم ذهنمم درگیره اهمیت نداره برام اکانت و اینا فقط خواستم مشکلمو مطرح کنم

اول اینکه بهترین کار اینه شما بشینید باهم راست و حسینی حرف بزنید بهش بگو اگه تو هم منو میخوای بیا تا ...

وقتی میام باهاش صحبت کنم حمله میکنه بهم منم میگم اگه با فحش و حمله کردن خالی میشی باشه فحش بده میام صحبت کنم باهاش میگه چرا دست از سرم ور نمیداری چی میخوای از جونم چرا ولم نمیکنی

من از این ناراحت شدم که دائم طعنه میزد تهمت میزد که تو هرزه بازی من پاکم من فلانم اینو همیشه میکوبید ...

اگه دوسش داری ببرش روان شناس زندگیت نجات پیدا کنه

منم شوهری دارم دهن لق ۸ ماهه عقد کردیم

دارم به هر دری میزنم دهن لقیش تموم بشه

ببرمش مشاوره یه توهین به خانواده هم میکنیم

میره میگه به مادرش

زن فقط توجه و محبت میخواد رفاه مالی هم خیلی تو زندگی تاثیر داره اینارو اوکی کن بنظرم بیخود شک به دلت ...

انتظار داره سه وعده رو بیرون غذا بخوره توی قصر زندگی کنه کل طول روز رو خرید باشه 

من از نداشته هامم مایه گذاشتم براش من گهگاهی مسافرکشی هم میکنم به خدا طرف خودش میاد سمتم من هی میگم زن دارم خانوم

برادر من همین که بخشیدیش کلی بزرگواری کردید دعانویس رو ول کنید اونا چیزی حلیشون نیست در ضمن میگید به همه پیام رسانهاش دسترسی دارید پس دیگه شک نداشته باشید بنا رو بر اعتماد بذارید واگه میشید رفتارتون رو ملایم کنید نذارید دعوا بینتون شدت بگیره

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
بابا استاتر سرکار گذاشته الان داره بااین راه کارهایی که می‌دین زمین و ازخنده گاز میزنه

منتظر ظهور مهدی هستی بعد مردم رو قضاوت میکنی؟ بشین تا بیاد بالا سر تو اول

اولا دعانویس که خدانیست که هرچی گفته باور کردی  بعدم شما دچار شک شدی چون باخانمت ارتباط خوبی ن ...

جالبه ب دعا نویس اعتقاد نداری ولی حس ششم رو قبول داری😂

هر دو ی مشت خرافه بیشتر نیستن

هرچی دعانویسه گفت این خودش اعترف کرد شما میگی حس شیشمم؟ من بهش اعتماد میلیارد در صدی داشتم اون یارو ...

ببینید حرف دعا نویسه درست نبوده اما با چیزایی که تعریف کردی منم بودم مشکوک میشدم 

جالبه ب دعا نویس اعتقاد نداری ولی حس ششم رو قبول داری😂 هر دو ی مشت خرافه بیشتر نیستن

منم اعتقاد نداشتم به دعانویس حس شیشم رو اون خانوم گفت نه من

وقتی گفت زنت باکره نبوده و الانم داره تلفنی خیانت میکنه و خانومم هم خودش اعتراف کرد شما باشی اعتقاد پیدا نمیکنی؟