2777
2789
عنوان

خانومم بهم خیانت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3737 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میام باهاش صحبت کنم حمله میکنه بهم منم میگم اگه با فحش و حمله کردن خالی میشی باشه فحش بده میام ...

خب چرا ولش نمیکنی؟ ب غرورت برنمیخوره یه تیم فوتبال داره؟ و خیلی صریح میگ دوستت نداره؟ 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

به دعانویس اعتقادپیدانکن ولی شاید خانمت بی محلی یا بی مهری زیاددیده...از لحاظ مالی براش کم گذاشتی رف ...

اخه بنده خدا کار میکنه دیگه باید بره دزدی!!!!!!

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
منم اعتقاد نداشتم به دعانویس حس شیشم رو اون خانوم گفت نه من وقتی گفت زنت باکره نبوده و الانم داره ت ...

من کلا ب این چیزا نه اعتقاد دارم ن علاقه 

روی صحبت منم با اون خانم بود 

ولی شما هم بنظرم بیخیال این زندگی شو ن بخاطر خیانت یا هرچی ک دعا نویس گفته(هرچند خیانت هم دلیل محکمی برا تموم کردن زندگی هست)بخاطر اینکه طبق حرفهای خودتون خانمت ب شما علاقه نداره و اینجوری هم حال هیچکدومتون تو این زندگی خوب نیست  

دوست داشتن زوری نمیشه بیشتر هم شما زجر میکشی 

این کاربرا ک اینجا ب شما توپیدن اگه الان ی خانم این تاپیک رو زده بود همشون ی کلام میگفتن فقط طلاق بگیر ولی الان.... 

این سایت اصلا جای خوبی برای مشورت کردن نیست چون کاربران معلوم نیست با خودشون چند چندن

هرچی دعانویسه گفت این خودش اعترف کرد شما میگی حس شیشمم؟ من بهش اعتماد میلیارد در صدی داشتم اون یارو ...

ببین فقط اینو میگم بهت گ و ه تو دهن دعا نویسایی که با یه مشت چرت و پرت زندگی هارو میسوزونن واسه همونه که خدا تو قرانش گفته عضو جاودان و ابدی جهنمن توام اگه به حرف اون کثافتای خدانشناس گوش میدی برو از همونا راهکار بخوا خوش اومدی.

گاها بعضیا عمدا کم میذارن.اگ نمیتونه ک هیچ ولی اگ کم کاری داره باید جبران کنه .زنش باید دلشو به یه چیزی گرم کنه توخونه محبت کنه درحدتوانش بهش کادوبده تا کم کم کانون سرد خانواده رو درست کنه...اگر همه اینا جواب نداد به فکر دعانویس خرافاتی بیفته

گاها بعضیا عمدا کم میذارن.اگ نمیتونه ک هیچ ولی اگ کم کاری داره باید جبران کنه .زنش باید دلشو به یه چ ...

نه اینجور که میگن در حد توانشون کار میکنند اون زن هم اوضاع مالی اقا رو میدونسته

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
نه اینجور که میگن در حد توانشون کار میکنند اون زن هم اوضاع مالی اقا رو میدونسته

بله درسته.. این گوشیا زندگیا رو ویران کردن بخدا .بعیدهم نیس با کسی درارتباط باشه خانمش نه اینک بایکی باشه ولی چت روم هست گروههای تلگرامی هس.خانم میبینه اونجا همه خوش وبش میکنن فک میکنه درون زندگی هاهم ازاون خبراس درحالیک زندگی واقعی همچین خبری نیس ولی اگر ببینه شوهرش محبت میکنه جاهای دیگ گدایی محبت نمیکنه ...نمیدونم بچه هم دارن یانه

والا شدیدا به این اعتقاد دارم که خیانت زن و مرد تا حد زیادی به ذات برمیگرده.البته شرایط هم تاثیر داره ولی ذات بیشتر.اینوه همسرم مخبت نمیکرد توجه نمیکرد فلان و بهمان همش توجیهه.شما هرجور هم بودی زن شما نباید خیانت میکرد.بشین یکبار باهاش حرف بزن اگر بخواد زندگی رو درست کنه برید پیش مشاور کمک بگیرید اگرم بقول خودتون حمله کرد و .... دیگه خود دانی.دوست ندارم به کسی بگم طلاق بگیر

میگه من میرم هروقت پولدار شدی برمیگردم میام

مگه زندگی مشترک معنیش همدلی و کمک و همکاری نیست

زندگی مشترک یعنی اگه من مثلا یه لیوان خریدم هر دو درش سهم داشته باشیم نه که من همه چی داشته باشم اون بیاد سره لقمه ی حاضر این میشه زندگی مشترک؟ شاید من معنی زندگی مشترک رو بد فهیدم

گاها بعضیا عمدا کم میذارن.اگ نمیتونه ک هیچ ولی اگ کم کاری داره باید جبران کنه .زنش باید دلشو به یه چ ...

من سرباز بودم با این خانوم عقد کردم اون موقع ۴۵۰ تومن حقوق میدادن بهم کلشو خرج این خانوم میکردم جاهایی که توی عمرش فیلمشون رو هم ندیده بود من میبردمش از نداشته هام هم مایه گذاشتم براش چه برسه به داشته ها چندساله برا خودم یه جوراب هم نخریدم ولی اون میگه فلان لباس رو از آنلاین شاپ خیابون پاسداران پیدا کردم میخوام اینو من نه نگفتم بهش 

گهگاهی بعد از کارم میرم اسنپ کار میکنم تنهام حوصلم سر میره میام خونه میبینم پیام دادن بهم خوشم اومده ازت همون  مسافرت بودم من هی میگم خانوم من زن دارم 

با اینکه تشنه ی اینم زنم دستمو بگیره ولی هیچوقت دلم راضی نشده به کسی که میاد سمتم پیشنهاد میده اوکی بدم

دیگه چیکار باید میکردم؟

خب چرا ولش نمیکنی؟ ب غرورت برنمیخوره یه تیم فوتبال داره؟ و خیلی صریح میگ دوستت نداره؟ 

ببخشید اگه یه سگ ادمی رو گاز بگیره اون آدم هم باید سگه رو گاز بگیره؟ اون منو دوس نداره ولی منکه عاشقشم و تا الانم پای عشقم موندم پنج ساله با بی توجهی هاش سردی بی احترامی بی میلی نداشتن رابطه زناشوییش کنار میام