2777
2789

داداشم میخواد بره دانشگاه حقوق بخونه مونده پیام نور یا ازاد که خیلی خوب بخواد خودشم بخونه و آزمون وکالت هم قبول بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی ایران فرقی ندارهخوب درس بخون و مطالب رو کامل یادبگیری و زرنگ باشی کار گیرت میاد حالا دولتی آزاد ...

میخوام بدونم کدومش بهتر مطالب یاد میدن ک خودمون بخونیم و از ترم اول زرنگ باشیم برای خوندن و انشالا رسیدیم ب ازمون وکالت قبول بشیم 

چرا مردم پس میگن ازاد معتبر تره

آزاد رو فقط خارج بیشتر قبول دارن که اون قبول داشتنشون هم بوداره...

وگرنه که وقتی مدرک گرفتی کسی نمیپرسه مدرکت دولتیه یا آزاد

ولی از لحاظ اجتماعی پیام نور بهتره

آزاد جوری جاافتاده که هرکی پول داره میره و اصلا ربطی به سواد نداره

کی گفته؟آدم معتبری بوده؟من شنیدم پیام نور بهتره برای مهاجرت هم شنیدم مدرک پیام نور معتبر تره

خیلی خوبه اگه اینجوری باشه 

اخع شنیدم ازاد خودشون جزوه میدن و جزوه میخونی یعنی جوری کار رو برای دانشجو ها اسون میکنن ولی من و داداشم میخوایم ک کتاب بخونیم خودمون درس رو بخونیم و یعنی آماده باشیم برای چندین سال دیگه برای ازمون های وکالت و غیره