2777
2789

پسرم نزدیک ۵ ماهشه ولی الرژی و ریفلاکس داره 

هیچ انرژی واسه هیچ کاری برام نمی مونه

حتی از خودشم نمیتونم نگه داری کنم همیشه یا یکی پیشمونه یا ما جایی هستیم 

پیرو تاپیک های قبلیم روانشناس هم رفتم یک جلسه و میخوام ادامش بدم 

سوالم اینه بعد چند وقت شرایط زندگی تون  عادی شد؟

مخصوصا کسایی که افسردگی بعد زایمان گرفتن 

من واقعا حالم بده🫠🫠

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادرم یک هفته پیشم بود بعد منو همسرم هندل کردیم باهم  

جا بخیه ام درد داشت ولی خب شدید نبود میشد تحمل کرد

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

ب چی آلرژی داره؟

خودت حتما سخت گرفتی من ازدواج کردم نیمرو هم نمی‌تونستم درست کنم بخدا همش پوسته تخمرغ از کف تابه جمع میکردم

شانسم زد و توو عقد باردار شدم ولی خدارو شکر از پس همه چی براومدم آشپزی یادگرفتم خونه داری بچه داری 

توهم سخت نگیر چون بچه هرچی بزرگتر شه دردسراش بیشتر میشه میخای همیشه غذای بیرون بخوری؟

دختر منم رفلاکس و آلرژی داشتچرا حالش باید بد بشهسخت نگیراز آلرژی عول نساز برای خودتشیر مخصوص بخوره ک ...

هیچ شیر خشکی بهش نمیسازه خودم رژیم سفت و سخت دارم

ب چی آلرژی داره؟خودت حتما سخت گرفتی من ازدواج کردم نیمرو هم نمی‌تونستم درست کنم بخدا همش پوسته تخمرغ ...

پروتئین گاوی 

حوصله ی اشپزی رو هم ندارم

دختر من ک ۱۱ سالشه همچنان با چالش های مختلف روبرو میشیم.

بچه داری سخته.هر چی بزرگتر میشن مشکلاتشون شاید تغییر کنه اما برقرار هست مخصوصا اگر جز پدر مادرهای زیادی مسئولیت پذیر باشی.پس ب فکر این نباش ک کی تمام میشه ب این فکر کن روحیه خودتو  چطوری میتونی ببری بالا.و طبق تجربه های دیگران و اقوام مشاوره هیچ کمکی نمیکنه و الکی پول خرج میکنی.انقدر این افسردگی رو تو بدنت تزریق نکن،برو در کنار بچه ات با همه سختی هاش لذت ببر.مادر شدن همینه دیگه.من خودم اگر بخوام بگم چقدر اذیت شدم باورتون نمیشه اما  قبول مردم ک همون سختی ها هم جز زندگی هست و بوه ام ب ی مادر شاد و زیبا نیاز داره نه بی روحیه