2777
2789
عنوان

خانومم بهم خیانت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3737 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه جنسی یا معمولی قبل از ازدواج که شما هم داشتی پس تا اینجا مساوی هستین.

دعا نویس رو که دیگه کلا نرید و دور بشید چون خیلی دروغ میگن و حتی شاید خودشون کاری کنن که مشکلات بیشتری براتون پیش بیاد و باز هم مراجعه کنید.

و اما مشاور خیلی خوب حتما حتما برید و به حرفاش عمل کنید.

شک ریشه هر خانواده ای رو خشک می‌کنه الان که وصل هستید و می‌بینید پیامی نمیره و نمیاد پس شک نکنید.

محبت واقعاً دوای هر دردی هست به قول معروف از محبت خار ها گل میشود.

مطمعن باشید طلاق اصلا راه خوبی نیست خب برفرض اگر مهریه دادین طلاق هم دادین بعدش چی؟! باز واقعاً میتونید زمان بزارید برای تشکیل خانواده؟! به حرف دروغ و حسود های اطرافیان توجه نکنید.

موفق باشید.

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️
زیر نظر مشاور کار بلد باشین . اگه دلهاتون با هم باشه و تکنیکهای رفتار و گفتاری یاد بگیرین می تونین ...

به هیچ عنوان پیش دعانویس نرو . که برای همیشه تخم شک و دو دلی تو دلت میکاره .چه با خانمت بمونی و ادامه بدی چه هم از هم جدا بشین و با کسی دیگه زندگیت شروع کنی . این شک و تردید همیشه باهات میمونه

چقد خرافاتی هستین آخه حرف دعانویسم شد سند؟

اونا اگه غیبگو بودن جای گنج پیدامیکردن واسه خودشون.توروخدا این افکار پوچ درمورد دعانویس رو بریز دور.

طلسم واقعیه اگه کسی طلسمو کنن .ولی غیبگویی چرته.

سعی کن رابطتت رو درستش کنی حتی اگه خانمت خطایی مثل چت غیرجنسی داشته.احتمالا بخاطر بی محبتی ازجانب شماست.کاش هیچوقت بهش نمیگفتی دوران مجردی رابطه داشتین. افکارشو بهم ریختی.هم ازت سرد شده.هم بی اعتماد.

الانم بجای مقصر نشون دادن خانمت و حرف فالگوی دروغگو .زندگیتو باهاش از اول بساز. برین پیش مشاور.بهش محبت کن.درست میشه انشاالله

اول اینکه بهترین کار اینه شما بشینید باهم راست و حسینی حرف بزنید بهش بگو اگه تو هم منو میخوای بیا تا کارمون به طلاق نکشیده مشکلمون رو حل کنیم مشکلت چیه دردت چیه به من بگو چیکار کردم که دلت ازم گرفته چرا اینجور رفتار میکنی بذار تا همه حرفاشو بزنه گریه هاشو کنه داد بزنه حتی اگه تورو هم زد کاری کن فقط گوش کن ببین چی میگه چی باعث شده پناه ببره به مجازی و غریبه ها همین حرف نزدنا و ریختن تو دل باعث میشه خشم و نفرت آدما بروز بدن 

وقتی فهمیدی چی باعث شده که زنت اینجور باهات رفتار کنه بعد برید سراغ مشاور و با کمک اون کم کم مشکلاتتون رو برطرف کنید 

زن فقط توجه و محبت میخواد رفاه مالی هم خیلی تو زندگی تاثیر داره اینارو اوکی کن بنظرم بیخود شک به دلت راه نده دنیا به سمتی داره میره که اگه نتونی دل زنتو بدست بیاری هستن کسایی که گرگن تو لباس گوسفند و زنتو به راحتی از راه بدر میکنن زن اگه پشتش به مردش گرم باشه دیگه جواب سلام هیچ احدی رو نمیده اول تو جا پای خودتو محکم کن بذار حس کنه تکیه گاهی داره که هیچ کجای دنیای نمیتونه جایگزینی داشته باشه براش 

چرا قبل ازدواج نگفتی؟ چرا اصلا گفتی؟ فک کن خانومت این حرف و صادقانه بهت میگفت چرا مردا حق دارن ...

من از این ناراحت شدم که دائم طعنه میزد تهمت میزد که تو هرزه بازی من پاکم من فلانم اینو همیشه میکوبید تو سر من

کامل نخوندم ولی تو ب دعا نویس اعتقاد داری؟؟؟؟؟ تو خودت قبلش رابطه داشتی بعد از اینکه همسرت باکره ن ...

اعتقاد نداشتم ولی اون آگاهم کرد خودشم همون چیزایی که اون گفته بود رو اعتراف کرد شما باشی اعتقاد پیدا نمیکنی؟ بعد اینکه گفت الانم داره تلفنی بهت خیانت میکنه و من فهمیدم ۱۱ نفر توی گوشیش هست؟

من از این ناراحت شدم که دائم طعنه میزد تهمت میزد که تو هرزه بازی من پاکم من فلانم اینو همیشه میکوبید تو سر من

من از این ناراحت شدم که دائم طعنه میزد تهمت میزد که تو هرزه بازی من پاکم من فلانم اینو همیشه میکوبید ...

من تا نصف پستت خوندم

بهش محبت کن

خانوما تا محبت نکنی ازت دل سرد میشن

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚
بلاخره تو خودت یه آدمی بودی ک با دخترا رابطه جنسی داشتی توقع داشتی خدا یه دختر آفتاب و مهتاب ندیده س ...

من از نداشته هامم مایه گذاشتم برا این خانوم جلو پدرم به من میگفت حرو م زاده تخم حرو م حتی انگشت مادرم رو هم شکسته من پر روئم؟ عجبا عجب

اولا دعانویس که خدانیست که هرچی گفته باور کردی  بعدم شما دچار شک شدی چون باخانمت ارتباط خوبی ن ...

هرچی دعانویسه گفت این خودش اعترف کرد شما میگی حس شیشمم؟ من بهش اعتماد میلیارد در صدی داشتم اون یارو گفت داره تلفنی بهت خیانت میکنه گوشیشو زیر و رو کردم ۱۱ شخص رو از توی تلگرام و اینستا و واتس اپو اینا پیدا کردم