2777
2789
عنوان

خانومم بهم خیانت کرد

3737 بازدید | 89 پست

از اول ازدواجمون خانومم با من خوب نبود هر حرفی هم میزد ابراز علاقه ای میکرد به یه چیزی نیاز داشت و طرف من میومد خودش منو قبول کرد و بهش گفتم من آدم احساساتی هستم وضع مالی خوبی ندارم و گفت نه من مشکلی ندارم دوست دارم

اول ازدواجمون صادقانه اومدم گفتم ببین من مجرد بودم رابطه جنسی داشتم دوس دختر داشتم اونم برگشت گفت ای ادم ملعون من پاکم من آفتاب مهتاب ندیده ام هیچ پسری حتی دستش به من نخورده هروقتم دعوا و بحثی بینمون پیش میومد هی میگفت تو هرزه بازی تو فلانی سرکوفت و طعنه میزد بهم خیلی بهش اعتماد داشتم و بسیار بسیار زیاد هم عاشقش بودم تا اینکه بعد از مشکلات و بحث های زیاد سره سرد بودن و رابطه زناشویی نداشتن و پول پرست بودن اون و بی احترامی به منو خانوادم من دیگه دست به دامن همه کسو همه چیز شدم تا اینکه راه اخرم اومدم رفتم سراغ دعانویس که طرف برگشت گفت همسر تو باکره نبوده اومده پیش تو در صورتی که اون یه گواهی سلامت آورده بود که بله پرده از نوع ارتجاعی حلقوی بدون دخول در صورتی که ما دوران عقد هم باهم رابطه جنسی داشتیم بعد سی بار رابطه رفته گواهی اورده که بدون دخول درضمن یه پزشک ماما مگه پزشک قانونیه که بتونه تشخیص بده بدون دخول اون فقط می‌تونه بگه سالمه یانه
دعانویسه گفت همسرت با سه نفر رابطه داشته
و الانم داره تلفنی بهت خیانت می‌کنه
من هفت صبح میرفتم سر کار تا غروب. شب میومدم خونه میدیدم نه غذایی درست کرده نه ظرفی شسته همش روی تخت دراز میکشید و گوشی دستش می‌گرفت شبم میومدم بخوابم کنارش یه پتو و بالشت ور میداشت میرفت توی هال می‌خوابید پیگیر شدم یه مدت گوشیشو زیرو رو کردم جمعا ۱۱ شخص توی اینستا تلگرام واتس اپ دراوردم حتی با لباس فانتزیایی که من براش خریده بودمو پیش من نمیپوشید معلوم نبود واسه کی عکس فرستاده بود بعد میگفت واسه خواهرم فرستادم گفتم چرا خواهرت باید همچین عکسی از تو ببینه
و دائم قهر میکرد میرفت خونه ی خواهرش حتی الان که دارم اینو مینویسم قهر کرده رفته خونه خواهرش و من الانم شک دارم که با کسی هست ولی نمیدونم چون گوشیش خطتش به نام منه به تلگرام و اینستا و همه چیش وصلم هیچ کاری نمیکنه میگم شاید یه گوشی مخفی داشته باشه
یه مدت رفتم رو مخش جرو بحث میکردیم که اومد اعتراف کرد که بله من با سه نفر ارتباط داشتم ولی رابطه جنسی نکردم اونجا هم بازم حرفاشو سانسور کرد ولی اون دعانویسه بهم همه چیو گفته بود خودشم اعتراف کرد دیگه مطمئن شدم که رابطه جنسی هم داشته
ولی قبل اعتراف کردنش گفت میترسم طلاقم بدی یا اتو بگیری ازم منم قول دادم که نه تو بگو من طلاقت نمیدم
و بخشیدمش ولی الان خیلی رو مخمه که ممکنه درحال حاضرم با کسی در ارتباط باشه
چون نه ارتباط کلامی خوبی داریم با هم تا دو کلمه حرف میزنیم سریع جرو بحث میکنیم نه رابطه زناشویی خوب و با کیفیتی داریم مشاور هم دارم میبرمش ولی خب فعلا که تاثیری روش نذاشته همه میگن این زنت سابقه اقدام به خودکشی داشته دیوونس طلاقش بده ولی نمیدونن اون کارارو هم کرده ولی بازم من دوسش دارم نمیدونم چیکار کنم تورو خدا شما از تجربیاتتون بگین هر سوالیم داشتین پیام بدین بهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا قبل ازدواج نگفتی؟

چرا اصلا گفتی؟

فک کن خانومت این حرف و صادقانه بهت میگفت

چرا مردا حق دارن هر کار کنن

بعد صادقانه بیان بگن

زنا بگن 

عب نداره عزیزم😐😐😐😐😐

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚

خوب کرد حتما کم گذاشتی براش  😛

همه تقصیرا رو ننداز گردن اون 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚