2777
2789
عنوان

خانومم بهم خیانت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3733 بازدید | 89 پست
میگه من میرم هروقت پولدار شدی برمیگردم میام مگه زندگی مشترک معنیش همدلی و کمک و همکاری نیست زندگی ...

نه شما درست فهمیدید قطعا تلاش هم میکنید با توجه به توضیحاتتون ای کاش خانمتون بتونه وضعیت کنونی رو درک کنه تورم اونقدر بالاست که همه مردها دارند تلاش میکنند ولی باز هم خرج از دخل بیشتره با پدر ومادرشون صحبت کنید شاید باهاشون حرف بزنند وخانمتون تغییر رویه بدند اینکه شما بخشیدیش هم واقعا نشون دهنده بزرگواری شماست ای کاش با این رفتارها زندگیتون رو خراب نکنند

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
بله درسته.. این گوشیا زندگیا رو ویران کردن بخدا .بعیدهم نیس با کسی درارتباط باشه خانمش نه اینک بایکی ...

اره کاملا با نظرتون موافقم این گوشی واینترنت خیلی از زندگیها رو خراب کرد واقها تاسف اوره .بعضی اقایون اونقدر که بازن مردم مهربونند در واقع با همسرشون نیستند وین باعث خرابی زندگی میشه متاسفانه

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اگه یه سگ ادمی رو گاز بگیره اون آدم هم باید سگه رو گاز بگیره؟ اون منو دوس نداره ولی منکه عاشق ...

این مثال ک زدی هیچ ربطی نداره ب زندگی شما.تراپیست برید واینکه میگید زنتون بامشاوره فرقی نکرده مشاور رو عوض کنید 

بهرحال. بااین جمله های کلیشه ایی خودتون رو گول نزنید

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

من شوخی کردم قصدم قضاوت نبود معذرت می‌خوام حلالم کنین

حلالت نمیکنم چون کم حرف نشنیدم سختی نکشیدم موی سیاه توی سرم نمونده با این سن از همه جا رونده و مونده اومدم اینجا یه ادمی چهار کلمه حرف بدرد بخور بزنه از صحبتا و تجربیات دیگران استفاده کنم شاید یکی شرایط منو داشته نمیتونی درمون باشی درد هم نباش

نه شما درست فهمیدید قطعا تلاش هم میکنید با توجه به توضیحاتتون ای کاش خانمتون بتونه وضعیت کنونی رو در ...

متاسفانه مادرش دوسال پیش فوت کرد پدرش هم اصلا تو باغ نیست نمیدونه چندتا بچه داره حتی با هرکدومشون صحبت میکنم میگن به ما چه

متاسفانه مادرش دوسال پیش فوت کرد پدرش هم اصلا تو باغ نیست نمیدونه چندتا بچه داره حتی با هرکدومشون صح ...

واای چقدر بد اوضاع سختی هست عمیقا درکتون میکنم وامیدوارم همسرتون حالا یا با مشاور یا محبت خودتون تغییر رویه بدن

وقتی میام باهاش صحبت کنم حمله میکنه بهم منم میگم اگه با فحش و حمله کردن خالی میشی باشه فحش بده میام ...

باید باهاش جدی صحبت کنی جوری که دقیقا با واقعیت رو به رو بشه و فکر نکنه قراره دنیا به کامش باشه همیشه 

بهش بگو برای آخرین بار بهت میگم من نمیخوام کارمون به جدایی بکشه بیا زندگی رو از نو بسازم اشکالا و ایرادامون برطرف کنیم تو هم منو درک کن تو این اوضاع اقتصادی بیشتر از این در توانم نیست کار کنم بیا باهم تلاش کنیم اینقد تو رویاها سیر نکن اگه فکر میکنی که پسرای تو اینستا برات نون و آب میشه باشه برو با همونا اگه زندگی با منو میخوای بیا بریم پیش مشاور و مشکلاتمون برطرف کنیم باهم کار کنم و زندگی رو بسازیم اگه نخواست و باهات راه نیومد دیگه بدون دلش باهات نیست و ادامه زندگی خیلی سخت میشه چه بسا طلاق شاید تورو نجات بده از این زندگی افتضاح

من سرباز بودم با این خانوم عقد کردم اون موقع ۴۵۰ تومن حقوق میدادن بهم کلشو خرج این خانوم میکرد ...

تواین وضعیت بدمالی به آقایونم باید حق داد.هرکس ازدید خودش به همه چی نگا میکنه من فک کردم شاید مالی بهش نمیرسی یامحبت نمیکنی زن به این چیزا خیلی بنده واگ نباشه اوضاعش بدمیشه چون زنا اکثرا درآمدنداریم چشممون به دست شوهره اگ اون مالی تامین نکنه واقعا وضع بدمیشه ازطرفی آقاهم تحت فشار اقتصادیه از طرفی هم فسادزیاده و راههای فسادم ک بازه گوشی یه موردشه هم زنا هم مردا تحت اینهمه فشار اقتصادی و فرهنگی له شدن. اگ مشکلش سردیه ببرش دکترمشکل داره

تواین وضعیت بدمالی به آقایونم باید حق داد.هرکس ازدید خودش به همه چی نگا میکنه من فک کردم شاید مالی ب ...

تواین وضعیت بچه دارهم نشین...خانومت علایم افسردگی هم داره .بشین باهاش حرف بزن ببین حرف حسابش چیه اگ بره سر کارخوب میشه یا یه حرفه رویادبگیره ...چیزاییک نوشتی روخوندم آدم منطقی بنظرمیرسین و ازاوناییک زندگیو سخت میکنن به همسراشون نیستین .اینجا جای مناسبی نیس برای اینجورمشاوره ها چون اکثراکساییک از شوهراشون عصبین اینجا خودشونو خالی میکنن و قضاوت هم میکنن.کاش شوهرای همه به فکر روان همسرشون وحل مشکلاتشون باشن

حلالت نمیکنم چون کم حرف نشنیدم سختی نکشیدم موی سیاه توی سرم نمونده با این سن از همه جا رونده و مونده ...

من حرف خیلی بدی نزدم شما اعصابتون خورده درک میکنم اما مستحق چنین رفتاری هم نیستم انشاالله خدا بهتون صبر بده و زندگیتون روبراه بشه من بازم معذرت می‌خوام ومیخوام که حلالم کنید اگه ممکنه چون من واقعا عذاب وجدان گرفتم

۱۴۰۲/۱۲/۲۷شروع رژیم وزن فعلی۸۲وزن هدف۵۶بزن بریم😉

اسی فک میکنم جدا بشین بهتره چون هیچ حرمتی بین شما نمونده نه شما کارای خانومتو فراموش خواهی کرد نه خانومت کارای شما رو ضمن اینکه خودتونم گفتین مشاوره رفتین ولی تغییری نکرده خانومت 

با خانومت حرف بزن ببین از این زندگی چی میخواد اگه قصدش جداییه که هیچ اگه دوست داره و قصدش اینه که برگرده و زندگی کنین حداقل یه تلاشی بکنه یقدمی برداره واست

وای...چقدر زنت خوش شانسه...با سه نفر بهت خیانت کرده جنسی اونم بازم دوستش داری من برای کاری که نکردم بگم با هیچ کس ارتباط نداشتم با اینکه 2 ساله شوهرم منو ول کرده رفته بهم شک داره فکر میکنه بهش خیانت میکنم

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
وای...چقدر زنت خوش شانسه...با سه نفر بهت خیانت کرده جنسی اونم بازم دوستش داری من برای کاری که نکردم ...

3 نفر برا اون موقع بود که اینو نوشتم الان متوجه شدم بیش از 30 نفر اومدن و رفتن از زندگیم

3 نفر برا اون موقع بود که اینو نوشتم الان متوجه شدم بیش از 30 نفر اومدن و رفتن از زندگیم

چی بگم فکر کنم ایشون تنوع طلبم هستن...هر کی بگم جای شما بود طلاقشو بدون قید شرط میداد تازه رسواشم میکرد میگفت مهریتم میبخشی

چقد پررویی تو. وقیح به شما مردایی میگن که رابطه داشتن بعد دنبال یکی گل و پاک میگردن. برو از دعانویس ...

عزیزم خوبه خود دختره با سه نفر بوده قبل شوهرش بعدم استارتر که چیزی نگفت خودش با یه دختری دوست بوده رابطه داشته صحبت گذشته نیست الانه که ایشون خیانت میکنه