2777
2789
عنوان

آیا فقط تهرانی ها آدمند؟

47 بازدید | 83 پست
آیا فقط فروریختن ساختمان پلاسکو در تهران ارزش اینهمه پوشش خبری رسانه ای و غم و اشک و آه رو داشت؟ آیا هموطن سیستانی من ارزشمند نیست که هیچ رنجی از غصه خانه خراب شدنش نمیخوریم؟ به مسئولین کاری ندارم که نزدیک زمان انتخابات ترجیح میدن وقت و انرژی خودشون رو خرج سیستان نکنند چون ارزش تبلیغاتیش به إندازه پلاسکو نیست سوالم از خود هموطنانم هست که کمک های مردمی شون سرازیر شد سمت پلاسکو برای آتشنشان هایی که شام و نهار دادن بهشون وظیفه لوجستیک سازمان شون هست اما به فکر کودک سیل زده گرسنه سیستان نیستند
ليلي مو فرفري هستم 😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اﻳﻦ ﺳﻮاﻝ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯﻩ ﻓﻀﺎﻱ ﻣﺠﺎﺯﻱ,ﺭا ﭘﺮ ﻛﺮﺩﻩ ﻇﺎﻫﺮا ﺳﻴﺴﺘﺎﻥ ﻳﺘﻴﻢ ﺗﺮﻳﻦ اﺳﺘﺎﻥ اﻳﺮاﻧﻪ
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
من دیروز راجع به سیستان و بلوچستان تاپیک زدم یه کاربر با بی ادبی اومد گفت خوشت میاد دروغ بگی؟
گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
کلا هیچ کس تو اون تاپیک خبرنداشت جز یه نفر بقیه هم هرچی منبع خبرگذاشتم ,مهم نبود واسشون
گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
وقتی میگویم التماس دعا یعنی دیگر از دست خودم کاری بر نمی آید یعنی بریده و خسته ام....خدایا بحق نا امیدی آقا ابوالفضل و بحق دلشکستگی امام حسین بزار انتظارم تموم بشه به منم یه نی نی ناز بده...اگه چشمت ب امضام خورد التماس دعا ... اگه این اسمش بهاره و قراره ک از تو خبری برام نیاره نمیخوامش..اگه این اسمش بهاره و قرار ه بیشتر از ابرای اون دوتا چشم من بباره نمیییخوامش...عید و بی تو نمیخوام ..رختای نو نمیخوام..سال تحویل ک هیچ ..دنیارو بی تو نمیخوام...
لیلی مردم ایران فقط تحت تاثیر جو هستند اکثرا "البته نه همه"
اگه یه خبر بزرگ بشه اینا هم دنبالشو میگیرن اما اگه نشه کاملا بی تفاوتند.
بعضی وقتا فکر میکنم لیاقت همچین مردمی همین وضعه
بحث تهرانی و سیستانی نیست،خیلی از آتشنشانان شهید شده شهرستانی بودن،بحث آدمهایی هست که برای نجات جون افراد دیگه زیر آوار موندن،اینکه خیلی ها این وسط اومدن سواستفاده سیاسی کردن و سیستان مظلوم واقع شده شکی نیست
پنجشنبه هفته قبل نمیشد یه تاپیک سوال زد تو همین سایت همه میگفتن چ طور به این چیزا فکر میکنید؟ ️حالا کی اینهمه غصه داره برای گرسنگی و بی پناهی بچه های منطقه سیستان
ليلي مو فرفري هستم 😌