2777
2789
عنوان

آیا فقط تهرانی ها آدمند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 47 بازدید | 83 پست
واقعا سیستان بلوچستان انگار جزو ایران نیست
گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جو زده ایم موج سواریم استقلال احساسی نداریم غصه و نگرانی مون از انسانیت نیست از جوگیر شدنه ظاهرا وگرنه هموطن با هموطن و انسان با انسان فرقی نداره
ليلي مو فرفري هستم 😌
واقعا برای منم سواله که چرا سیستان و بلوچستان اینقدر باید محروم باشه؟! شنیدم زاهدان هنوزم از کپسول گاز استفاده میکنن و گاز شهری ندارن بعد گاز صادر میکنیم به کشورای دیگه
خدایا مرسی عشقم آفریدی👶❤
سیستان هم توی خشکسالی و هم در بلایای طبیعی مثل سیل، رکورد داره و متاسفانه جزء مناطق بسیار محرومه؛ 850 روستا تخلیه کامل شدن و توی این وضعیت فقط خدا به دادشون برسه؛
افسوس که مملکتم را آب برده و سران مملکتم را خواب!!!!!!!!
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
️حالا اینکه چرا محروم هستن رو اصلا نمیخوام واردش بشم چون مطمئنا میگن بحث سیاسی و تاپیک میترکه اما این عجیبه که ما هم از حال هموطن مون غافل باشیم و با موج خبر و رسانه پیش بریم
ليلي مو فرفري هستم 😌
خوب ی چیزی رو جو میدن و اینهمه اطلاعات میدن مردمم در جریان قرار میگیرن ولی خوب شخصا خودم نمیدونم الان سیستان چی شده البته میدونم متاسفانه مناطق محروم کم نداریم کاش وقتی در راس و فرع جامعه هستیم انسان باشیم و دلسوز که اینهمه به رنج همدیگر افزوده نکنیم
اندکی صبررر سحر نزدیک است
ایران تهران است.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....