2777
2789
عنوان

آیا فقط تهرانی ها آدمند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 47 بازدید | 83 پست
عزیزم از توییت خبرنگاران مستقر در سیستان استفاده کن من اطلاع چندانی درباره این افراد ندارم امروز اهواز نتونست نفس بکشه بخاطر غبار وضعیت از هشدار گذشت متاسفانه
دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به جو زده بودن یا مکان اتفاق که تهران بوده نداره. تو اون حادثه ایثارگری آتشنشانها بود که جلوه گر شد. کدوم ما حاضریم وارد ساختمانی که در حال سوختن هست و احتمال هر خطری،بشیم. واسه همین همه عزادار شدن و این اندوه کاملا واقعی و بدور از جو زدگی بود.
با زندگی قهر نکن، دنیا منت هیچ کس را نمی کشد
تهرانم اسمش بد در رفته والا مردم همچین اوضاع درستی ندارن هوای الوده اب الوده پارازیتها نشست زمین ناامن بودن خونه ها و تمام ساختمونها همه استانها به نوعی در موردشون کوتاهی شده ضمنا من جنوبم فکر نکنید طرفداری میکنم
راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
لیلی درباره پلاسکو با همه محدودیت ها خبررسانی انجام دادم ولی درباره سیستان اصلا خبری نیست فقط چند عکس و خبر خیلی کوتاه هشتگ سیستان هم جواب خواهد داد در شبکه های اجتماعی برای منابع خبری و کمک
دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...
اصلا خیلی وضع زندگی بدی داشتند تو کپر زندگی میکنند. ماها بی اهمیتیم بعد اگه یه روز سیستان از ایران جدا شد میایم میگیم إ چرا اینجوری شد
گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.