2777
2789
[QUOTE=328212273]دختر ترک تحصیل کرده مگه چشه؟طرف مهندسه ادبش از بچه ۵ ساله کمتره درس به چ دردم میخور ...

مامانم تحصیل کردس همیشه دوس داشتم رفیقم باشه ولی خب....

متاهل💍اگه جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس و حرفات به.....
 من کاملا موافقم اخه مگه عاره؟مگه بده زیر بچه عوض کنم نمیدونم کی انداخته تو دهن ما اره من به عن ...

بله درسته دقیقا .من میگم هنوز خیلیا فکر میکنن زنا پتانسیل اینو ندارن که مثل مردا کار کنن و پول دارن یا مستقل باشن 

چرا که نه میشه هم مادر شدنو تجربه کرد و هم  در کنارش به علاقه خودمون هم ادامه بدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شعور به تحصیلات نیست به درک و فهم و تجربه هست منکر این نیستم ی مادر باسواد جایگاهش بهتر از ی مادر بیسواد هست اما همون مادر بی سواد میتونه حداقل ۴ تا کتاب بخونه و اطلاعاتشو بالا ببره چه تو روابط اجتماعی چه روابط زناشویی از همه مهمتر روابط مادر فرزندی

کم نداریم روانشناسان فرهیخته ای که تو فضای مجازی فعالیت میکنن بهتره ذهنمون همش تو شوهرداری و بچه داری و شستن و پختن غرق نشه

کاش به بچه هامون چه دختر چه پسر راه درست زندگی کردن رو بیاموزیم 

ما به عنوان یک زن و یک مادر تو این سرزمین مورد خشونت هستیم پس بهتره خودمون به خودمون و جایگاهمون کمک کنیم چون اقایون تمایلی به ارتقای جایگاه خانوم ها ندارن

عزیزم ببخشید اینطور میگم ولی خانوادتم دیدن افکارت اینه لایقت دیدن تو 16 سالگی پخت وپز کنی و بقول خود ...

دقیقاااا. من همکلاسیام همه ازدواج کردن الان دوتا بچه دارن 19 سالم شد 10 روز پیش تازه . بعد هدف اونا چیه واقعا نمیفهمم من الان تنها دغدغم کنکورمه اما اونا. دعدعه شون اینه الان برا بچه هاشون شیر خشک و پوشک بگیرن 

خودم تنها

خودت داری میگی رفتگر من اگه بخوام با پول میتونم بگیرم خب ولی خب اصلا علاقه ندارم درس تو فامیلای ما ی ...

متولد چندی؟ اره خانواده مهمه الان خانواده عموم دخترش هم سن. منه از بچگی مث تو بود کلا یاد اون افتادم به درس علاقه نداشت البته از خانوادش منشا میگرفت . ما هم کلاس بودیم اما من شاگرد اول کلاس بودم معلما همه شون تعجب میکردن . ولی تو این زمونه ادم کمترین مدرکی که میتونه داشته باشه دیپلمه. من بابام لیسانس نشد بگیره فوق دیپلمه واقعا بخوام جایی فرم پر کنم خجالتم میاد حتی مامانم تا 11 خوند . اما با این حال عاشق این بود من درس بخونم . شما هم مثل اینکه خانواذه ی حمایتگری نداری در این زمینه 

خودم تنها

متولد چندی؟ اره خانواده مهمه الان خانواده عموم دخترش هم سن. منه از بچگی مث تو بود کلا یاد اون افتادم ...

اره ندارم ۱۳۸۶

متاهل💍اگه جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس و حرفات به.....

ادم سمی هست.....اگر دختر داره..طفلک دخترش

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.