2777
2789

بعضی از دخترا ذاتا ازدواج دوست دارن یعنی قشنگ از ۱۸،۱۹ دوست دارن ازدواج کنن بنظرم باید اجازه بدن بهشون

ولی بعضی از دخترا دوست دارن درس بخونن و نمیدونم مستقل بشن و از زندگی مجردی لذت ببرن و به زور شوهر دادن اینا هم یعنی عملا مرگ خودشون و آرزوهاشون جلو چشمشون

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
چرا نباشم؟

من نگفتم نیستی!!فقط یه سوال پرسیدم! مخصوصا اونجا که قلب شکسته گذاشتی فکر کردم شاید از شرایط راضی نیستی

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه حرفا چه چیزا....یکی رو می شناختم ۱۴ سالگی ازدواج کرد....خیانتایی به شوهرش کرد که تا حالا تو عمرم ندیدم....عقیمش کرد....خیانت ج.ن....کرد....از یه مرد دیگه باردار شد سقط کرد....آخرش هم دو تا بچه رو انداخت سرش و رفت الان ۵۰ سالشه همچنان همونه....طبق گفته ی عموت الان این که زود ازدواج کرد چرا این شد!!

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
بستگی ب دختر داره  اگه ساده ودم دستی باشه آره  اگه زرنگ مرنگ باشه ن مثل بچه ادم درسشو بخ ...

اصن گیریم سرش بجنبه بااید عروسش کنن؟ اگ همچین غیرتی دارین برین جلو پسراتون و بگیرین

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!
تو همین نی نی سایت طرز تفکر بعضیا همینه میگن زود شوهرکردیم تا مث مجردا خراب نشیم

دقیقا

میگن چطور دوس پسر داشته باشه تو سن کم عب نداره، شوهر کنه عیب داره؟

ببین فک کن خواهرت  همش با این پسر با اون پسره  ببخشیدا معاشقه و..هم داره میره باهاشون بی ...

نخیر حرفتون اصلا درست نیس

این تفکر اشتباهه ک فک میکنین اگ شوهرش بدین خوب میشه

کسی ک عادت کرده باشه بعد ازدواجم ادامه میده. نمونشم کم نداریم زنای متاهل خیانتکار

مجرد باشه بهتر از اینه ک زندگی ی نفر دیگرم خراب کنه

بله تا حد زیادی حق هم دارید نسل جدید خیلی تفکراتشون راجع به نجابت و ... با ماها فرق داره... اما ازدو ...

بله عزیزم درسته و گوشی و فضای مجازی هم به این مشکلات دامن زده شاید اگه ما هم اون زمان انقدر زود وارد فضای مجازی میشدیم از اون نجابتمون چیزی نمیموند، واقعا فاجعه هس که بچه ۸ساله همه چیو میدونه، فیلم پ و رن رو دیده و این واقعا وحشتناکه

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
بله عزیزم درسته و گوشی و فضای مجازی هم به این مشکلات دامن زده شاید اگه ما هم اون زمان انقدر زود وارد ...

بله واقعاً وحشتناکه...من که درک نمیکنم چرا تو دست بچه ۷ یا ۸ ساله باید گوشی بدن؟ چرا باید تو اینستا و تیک تاک و پلتفرم های جهانی که حداقل سن ورود استاندار بهش ۱۵ سال به بالا باید باشه، باشن؟ از طرفی اعتقادات مذهبی هم واقعاً اگر کاملاً نابود نشده باشه،به شدت کمرنگ شده و این خودش به فاجعه دامن زده

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
بله واقعاً وحشتناکه...من که درک نمیکنم چرا تو دست بچه ۷ یا ۸ ساله باید گوشی بدن؟ چرا باید تو اینستا ...

بخاطر کرونا و جازی شدن کلاس ها چنان گندی زده شد به جامعه که محاله بشه جمعش کرد عزیزم

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
من نگفتم نیستی!!فقط یه سوال پرسیدم! مخصوصا اونجا که قلب شکسته گذاشتی فکر کردم شاید از شرایط راضی نیس ...

خب مخالف ازدواج تو سن کمم نمیدونم دیدمش خوشم اومد قبول کردم یا چی

متاهل💍اگه جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس و حرفات به.....
بخاطر کرونا و جازی شدن کلاس ها چنان گندی زده شد به جامعه که محاله بشه جمعش کرد عزیزم

نصب فی لتر شکن هم بی تاثیر نبود!!اومدن ابرو رو بردارن چشمو زدن کور کردن

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

اگه حالت زور و اجبار میگه

به دیگران غیر مستقیم اینو بگو که به گوشش برسه

مگه دخترای امروزی مثل دختر و زنای قدیمن که خراب بشن !!!

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر

مغز های پوسیده را باید جور دیگر شست😐😐😐

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙