2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر ترک تحصیل کرده مگه چشه؟طرف مهندسه ادبش از بچه ۵ ساله کمتره درس به چ دردم میخوره آخر باید زیر بچ ...

انتخاب خودت از همه چی مهمتره 

میخوای درس بخونی ، پوشک بچه عوض کنی و ...... انتخاب خودت باید باشه .

مردای منحرف اکثرا طرز فکرشون همینه چون کاملا با ذات خودشون آشنایی دارن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

حماقت

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

درسم اصلا خوب نبود قبل اینکه عقد کنم ترک تحصیل کردم

الان از نامزدت راضی نیستی

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
دختر شوهری رو باید شوهر داد دختر بلند پرواز رو باید رها کرد ن زورکی باید شوهر داد و نه زورکی خونه نش ...

بنظرم بهترین کامنت

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
اونی که اگه شوهرش ندی خراب میشه تو خونه شوهرش هم خراب بازی رو ول نمیکنه

وازدواج کردن چنین افرادی فقط مسئولیت را از سر پدر ومادرش بازمیکنه ومیندازه گردن شوهر وخانواده ش

از فردای ازدواجش هر اتفاقی بیفته میگن شوهرش و خانواده شوهرش درست بهش نرسیدن.

تازه خیلی ها ازدواج می کنند تا راحت تر به گندکاری شون ادامه بدن.

کاش سنجش عقلی برای ازدواج وجود داشت،تا کسی اشتباهی و فقط با بلوغ جنسی ازدواج نکنه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

زنها از یه سنی به بعد دیگه راحت تصمیم میگیرن ..بیشتر به خودشون اهمیت میدن ...بیشتر روی خودشون فکر میکنن ...بیشتر مستقل میشن ..زنها از یه سنی به بعد دیگه میفهمن همه چی ازدواج تنها نیست ...میفهمن میتونن بدون ازدواج هم خوشحال و شاد و موفق باشن و یا اینکه اگه ازدواج کردند چطور از پس زندگیشون بر بیان و اونو مدیریت کنن ......و این برای مردهای ایرانی دردناکه ...و غیر قابل قبول ...اینکه میگن خراب میشه چون وابسته به مرد نیستن ...

باور نکنید این حرفا رو ..زنها از یه سنی به بعد فهمیده تر میشن ...میدونن چطور مبارزه کنن و پیروز میدون باشن ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........