2777
2789
عزیزم همین تفکرت که میگی چه درس بخونم چه نخونم آخرش باید زیر بچه عوض کنم مشکل داره  از بچگی کر ...

من کاملا موافقم اخه مگه عاره؟مگه بده زیر بچه عوض کنم نمیدونم کی انداخته تو دهن ما اره من به عنوان زن یکم بیشتر مسعولیت بچه گردن منه و پرورش دادن یه انسان دیگه چه چیز منفی داره  و در عین حال هم میتونم تحصیلاتم رو داشته باشم هم شغل مورد علاقم رو دنبال کنم یاد کرفتیم دو موضوع که هیچ ربطی به هم ندارند رو بی دلیل بچسبونیم به هم 

الهی!این بنده چه داند که چه می باید جُست؟داننده تویی هر آنچه دانی، آن ده🌱🌈.                                من به آرزو هام قول رسیدن دادم کمکم کن💚
مشکل داره یا نه نمیدونم ولی خب حقیقته با درس تو ماها ک به جایی نرسیدن

قرار نیست درس خوندی حتما دکتر بشی با ۵۰۰ ملیون درآمد 

قشنگ میرفتی هنرستان رشته حساب داری میخوندی بعد توی یکی از شرکت ها استخدام میشدی

فردا پیش جاری و مادرشوهر و خواهد شوهر سرت بالا بود که هم درس خوندم هم شاغلم 

یا اصلا کار نمیکردی ولی همه به چشم یه درس خونده و تحصیل کرده بهت نگاه میکردن 

فردا تو مدرسه برای بچت فرم اطلاعات پر کردنی یاقل مینوشتی لیسانس حساب داری نه اینکه سیکل

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه نزدیک چند هفته پیش یه مرد که با کاربریه زن اومده بود. دعوام شد فوش فوش کاری 

اها فکر کردم بازم دعوا کردین. یادمه جای دیگم گفته بودین  بی‌ادبی کرده بود و... . بی شخصیت بود دیگه شما ادامه ندین ازین موجودات دیدین

قرار نیست درس خوندی حتما دکتر بشی با ۵۰۰ ملیون درآمد  قشنگ میرفتی هنرستان رشته حساب داری میخون ...

چه شرکتی بابام میکشه منو🤦‍♀️من الانم از همشون..... ببین به فهم و شعور نه درس

متاهل💍اگه جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس و حرفات به.....
خودت داری میگی رفتگر من اگه بخوام با پول میتونم بگیرم خب ولی خب اصلا علاقه ندارم درس تو فامیلای ما ی ...

چی بگم والا فرهنگ ها و شهرها و خانواده ها باهم فرق دارن

ما تو اقواممون زیر 26 27 ازدواج کنن مسخره میشن میگن هول شوهره  بخوان هم جایی خواستگاری برن اول سن دختر رو میپرسن ببینن زیر 25 هست میگن بچه هست سن درس و اشتغالشه پس  منتفیه دیگه 15 و 16 واقعا تو تصوراتمون نمیگنجه  

درس و شغل داشتن باعث سربلندی خود فرده یکی از ملاکای احترام و ارجمندی تحصیلکرده بودنه

در کل خوشبخت باشی

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

چی بگم والا فرهنگ ها و شهرها و خانواده ها باهم فرق دارن ما تو اقواممون زیر 26 27 ازدواج کنن مسخره م ...

تو ماعم میگن ترشیده😉فدات 

مشکل داره یا نه نمیدونم ولی خب حقیقته با درس تو ماها ک به جایی نرسیدن

مگه میشه با در خوندن به جایی نرسید اینجوری بود 

که کلا کسی درس نمیخوند حالا درسته الان جوریه که معمولا با رشته های خیلی خوب میشه موفق شد ..

من نمیگم باااید درس خوند هستن کسایی که علاقه ندارن به درس و نمیخونن کار عجیبی نیست .استعداد همه تو درس خوندن نیست .. ولی دلیل نمیشه برای بقیه ام این شکلی باشه 

[QUOTE=328212273]دختر ترک تحصیل کرده مگه چشه؟طرف مهندسه ادبش از بچه ۵ ساله کمتره درس به چ دردم میخوره آخر باید زیر بچ ...[/QUOTE

شاید بعضی ادمهای تحصیل کزده ادب لازم نداشته باشن متاسفانه اما یه مادر تحصلیلکرده برای بچه با یه تحصیل نکرده فرق داره 

مگه میشه با در خوندن به جایی نرسید اینجوری بود  که کلا کسی درس نمیخوند حالا درسته الان جوریه ک ...

باشه گلم شمام نظرت محترمه درسته