2777
2789

کاملا طرز تفکر پوچیه

چون خیلی از اونایی که تو سن کم شوهر میکنن بعدا عقده ای میشن و تو متاهلی دوست پسر میگیرن

بیراهه رفتن هم ربطی به سن نداره که اگه داشت امار روابط  دبیرستانیا این چیزی که الان میبینیم نبود

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر چرت این پسره از همون بچگی با ..چیزش همچین ور میره دختر که تا بزرگ بشه اطلاعی از برخی مسائل نداره پسر خالم ۶ سالشه یا بدنش ور میره    

می نویسم یادگاری تا بماند روزگاری گر نبودم روزگاری این بماند یادگاری
خانواده همسرت چجور خانواده ای هستن که یه دختر ترک تحصیل کرده گرفتن برا پسرشون؟  عزیزم برو شبان ...

دختر ترک تحصیل کرده مگه چشه؟طرف مهندسه ادبش از بچه ۵ ساله کمتره درس به چ دردم میخوره آخر باید زیر بچه عوض کنم دیگه چ با سواد چ بی سواد 

درس و... برا ما مهم نیس عزیزم خانواده ی همسرمم فامیلمونن براشون مهم نیس

متاهل💍اگه جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس و حرفات به.....

حق داره والا، الان همه دخترها اسید شدن زود واکنش میدن، ما دهه شصتی ها گازهای نجیب بودیم ☺️☺️😚

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
ببین فک کن خواهرت  همش با این پسر با اون پسره  ببخشیدا معاشقه و..هم داره میره باهاشون بی ...

حرفتون درسته جانم و قبول دارم گاهی بچه ها والدین رو عاصی میکنند اما این همه زن متاهل که دوست پسر دارن و هزار تا کثافت کاری میکنن اینا چین پس؟(البته دور از جون همه خانم های متاهل یه وقت سوءبرداشت نشه از حرفم)... میخوام بگم ربطی به تاهل و تجرد نداره

من سی سالم داره تموم میشه و مجردم...خدا میدونه سرم تو لاک خودمه و حتی با پسری در حد چت هم در ارتباط نیستم یعنی ارزش خودم رو بالاتر از این میدونم که دلبسته عشق های آبکی پفکی تو کوچه خیابون بشم، اما رفیق دوران کارشناسیم که متاهل هم هست متاسفانه علاوه بر شوهر با دوتا پسر هم دوسته... میدونید آدم اصیل تو هر شرایطی،عنان نفس و هوسش رو میکشه و کنترل میکنه...

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

اتفاقا  روانشناس ها نظرشون این هست دخترایی که زود ازدواج میکنن،امار خیانت بینشون بیشتره

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

من بشدت با ازدواج زیر ۱۸ مخالف بودم اما گاهی اوقات ی گندی دخترا میزنن ک نمیشه جمعشدن کرد آدم مجبور میکنن 

دختری ک هوله وسرگوشش میجنبه وساده است رو باید شوهر داد ولی دختر زرنگ رو باید روی چشمات نگه داشت تا بره درس بخونه 

اگه این قضیه رو برای نزدیکانتون ببینید  و هرکاری کنید نکشه کنار اون موقع درک میکنید بستگی ب اون دختر داره برای همه  نباید۱ نسخه پیچید 

عه

شماره مامانت بده 

تو درس و مشق نداری بچه 🤨

بععع نشد یه تاپیک برم تو نباشی 

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
دیگه ازدواج کردی بهرحال و امیدوارم خوشبخت بشی  ولی خواهرانه بهت میگم  اصلا خودتو توی این ...

اره کلاس زبان باید برم باشگاهم ک الان میرم بعد گواهینامه ام میگیرم چون نامزدم بهم الان کامل یاد داده

متاهل💍اگه جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس و حرفات به.....