2777
2789
عنوان

خانما خواهش میکنم بیایید یه لحظه

179 بازدید | 22 پست

سلام خانما من سه تابچه دارم وبدنم به شدت ضعیفه،طوری که کارای خونمو نمیتونم بکنم ،وقتی خونه رو جارو میکنم تمام بدنم میلرزه وباید اب قندبخورم،حتی غذاهام هیچ وقت به موقع آماده نمیشه و کارای روزمره مو نمیتونم انجام بدم،ومامانم چندوقتی میشه که (معذرت میخوام اینو میگم)نمیتونه جلوی دستشوییشو بگیره،وچندروزه که اومده خونه ی من مونده،از طرفی نمیتونم ازش نگهداری کنم واز طرفی از عذاب وجدان دارم دیونه میشم،خواهش میکنم بدون اینکه قضاوتم کنید بهم بگید چیکار کنم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجای آب قند شیره انگور با آب مخلوط کن بخور منم ی زمانی بخاطر رژیم مثل شما بودم شیره انگور خیلی کمکم میکرد برای مادرتونم اگر برای مدتی قراره پیش شما باشه براشون قرص تهیه کن از داروخونه تاثیرگذار هست صددرصد

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اول ازهمه حتما به فکر درمان خودت باش  ازپانیفتی بعدشم عذاب وجدان ندارد کل ساخته ولی خب مادر هم احترام و نگه داری واجب ...پس زیاد سخت نگیر اول ازهمه او ذهنت باید کارشکنی از اینکه مادرکنارته لذت ببر و کارو با عشق انجام بده

سخته عزیزم اول که یه آزمایش بده شاید ویتامینی از بدنت کم باشه مامانت هم قبل اینکه دسشوییش بگیره ببرش ...

میگه متوجه نمیشم که دستشویی دارم البته کمرشو عمل کرده دوسال پیش،وسنش بالاست حدودا ۷۴ ۷۵ سالشه