مامانروشنک مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 50 عنوان انلاین شاپی ک کرم های خارجی اصل میفروشه معرفی کنید 169 بازدید | 23 پست سلام دوستانمن چهل رروزه عمل بلفارو انجام دادم و میخوام ک یک کرم ترمیم کننده خوب بگیرم.تحقیقاتم به ترمیم کننده اون پلاست مخصوص بخیه رسید.ولی نمیدونم به کدوم انلاین شاپ اعتماد کنم اصلشو برام بفرسته.کمکم کنید🫠 امروز | 07:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانروشنک مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 50 دکتر خودم کرم گلیورز داده اونم خوب بوده ولی هنوز رد بخیه ها ی هاله ی قرمز هست
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 9464 يه انلاين شاپ مشناسم از دبي مياره. مخصوصا الان كه اخر ساله اف هاي خوبي هم خورده. فاميلامونم ازشون خريد كردن. يعني مطمعنه. از همون جاهايي كه معرفي هم ميكنن ميخرن انگار. سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
مامانروشنک مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 50 سلام اسی میشه اسم دکترتو بگیو اینکه راضی هستی یا نه مشهد عمل کردم.دکتر ابوالفضل حسین زاده و مبلغ عمل ۱۸تومن. واقعا از معدود دکترهایی ک دیدم تو مطبش همه راضی بودن از کارش
capitainlaura عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 973 مشهد عمل کردم.دکتر ابوالفضل حسین زاده و مبلغ عمل ۱۸تومن. واقعا از معدود دکترهایی ک دیدم تو مطبش همه ... هه حیف پسمن تهرانمشاپ هم سرچ کن mh4 من چندباری خرید کردم اصل بوده
مامانروشنک مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 50 سلام اسی میشه اسم دکترتو بگیو اینکه راضی هستی یا نه اره راضیم مثل بیشتر دکترا خط بخیه رو از بالا با بیرون چشمم نزده ک ردش معلوم باشه. هیچکس تاحالا نفهمیده عمل کردم فقط همه میگن ی تغیری کردی چکار کردی😂
bedunenam عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 3718 خودم از این پیج سفارش دادم meha.onlineshopاین پیجم فکر کنم داشته باشهadelin.shop.caو هردو کاملا معتبرن یکیشون کاناداس و اون یکی ایتالیا به جنسای ترکیه و اماراتو فلان اعتماد نکن چون اکثرا فیکن
بینظیرم عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 785 اره راضیم مثل بیشتر دکترا خط بخیه رو از بالا با بیرون چشمم نزده ک ردش معلوم باشه. هیچکس تاحالا نفهمی ... دردنداشتی؟
مامانروشنک مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 50 هه حیف پسمن تهرانمشاپ هم سرچ کن mh4 من چندباری خرید کردم اصل بوده خیلی ممنون عزیزمشما ک تهرانی حتما پیش دکتر محمدخانی برو😁 کارش بیستهمنم از شمال رفتم مشهد عمل کردم ولی دکتر محمدخانی هم کارش حرف نداره
مامانروشنک مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 50 يه انلاين شاپ مشناسم از دبي مياره. مخصوصا الان كه اخر ساله اف هاي خوبي هم خورده. فاميلامونم ازشون خر ... معرفیش کن عزیزم
مامانروشنک مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 50 خودم از این پیج سفارش دادم meha.onlineshopاین پیجم فکر کنم داشته باشهadelin.shop.caو هردو کاملا معتب ... خیلی ممنونم عزیزم
capitainlaura عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 973 اره راضیم مثل بیشتر دکترا خط بخیه رو از بالا با بیرون چشمم نزده ک ردش معلوم باشه. هیچکس تاحالا نفهمی ... آه چه خوب، خوشحال شدم برات
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 9464 معرفیش کن عزیزم باشه. الان اسمشو ميگمdelin_onlinshop سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.