2777
2789
همینقدر که عشق مهمه پول هم مهمه من روزی که شوهرمو رو انتخاب کردم با عشق انتخاب کردم البته اون موقع ...

ایشالاه دوباره روزهای خوشتون برگرده پولها میاد ومیرن این انسانیت ومعرفته که موندگاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری به دست میاد شماراهی داری؟

اگه اهل ریسک باشی و خودتون رو خوب بشناسید حتما راهی هست برای درآمد من بهش باور دارم ولی همه اینا وقتی ممکن میشه که آدم منفی گرایی نباشی اکثر افراد قبول نمیکنن ولی وقتی منفی گرا باشی واقعا از همه جهت ضربه میخوری به شخصه بارها وقتایی که مثبت بودم نتیجه های خیلی خوبی گرفتم .

پس اگه آدم مثبت گرایی باشی و ریسک پذیر باشی راهش هست .

'-' !니 곁에 나는 살수있어
ایشالاه دوباره روزهای خوشتون برگرده پولها میاد ومیرن این انسانیت ومعرفته که موندگاره 

توکل به خدا ، انشالله دزد مالمون رو بگیرن ، مالمون برگرده

همه چیزمون درست میشه

اونم دلیلش بی پولیه بدون پول نمیتونی بری ی کشور دیگه آواره بشی و اینکه ما ازدواج  کردیم بورسیه ...

دختردایی من شوهرش بورسیه شد برای استرالیا فقط پول بلیط دادن مکان خود دانشگاه بهش داد و بعد دختردایی ام هم رفت پیشش وقتی ایران بود دختر دایی ام کارش اصلا خوب نبود بعد یه مدت بیکار شد ولی الان که با همون مدرک رفته خارج توی یه هفته استخدام شد و جفتشون دارن خوب زندگی میکنن به نظرم همش به آدم های منفی دورتون گوش ندید اگه واقعا قصد دارید مهاجرت کنید با یه مشاور خوب صحبت کنید حتما با بورسیه اگه شرایط سنی داشته باشید میتونید مهاجرت کنید .

'-' !니 곁에 나는 살수있어
عمه پسر شجاع قشنگ تیکه عمه وار انداختی😂

والا این آقا اومده تازه عضو شده تو سایت زنونه و دم از مردونگی و غیرت وعشق میزنه بابا تو برو اول یاد بگیر مردونگی و غیرت چیه بعد بیا از مشکل بعدیت که بی پولیه حرف بزن