2777
2789

پول هم شادی میاره هم سلامتی هم عشق 

کدوم زن عاشق یه مرد فقیر میشه؟

از قدیم ها هم عشقی درکار نبوده

یا پوله یا قدرت مرد یا عرضه و تیپ مرد که زنو عاشق میکرده 

خدایا بابت همه نعمت ها شکرت 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم ما داریم در ایران زندگی می‌کنیم اینجا بهشت سرمایه داراس هیچکسی هم با تلاش و دویدن ب چیزی ...

چرا اقدام نکرده برای بورسیه ؟!

وقتی توی یه کشوری به جایی نمیرسی میتونی مهاجرت کنی .

'-' !니 곁에 나는 살수있어
اینها روکی ازبین برد خدالعنتشون کنه فقط 

فقر

همون دختری که خونه باباش با نون و رب بزرگ شده انتظار کاخ و کباب بره داره

وگرنه دختر با اصالتی که خونه باباش مثل ملکه بزرگ شده انقدر پول و امکانات دیده که دیگه عقده نداره

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
بیا نگاه منطقی داشته باشیم  وقتی ی دختر خانوم هیچ عشقی تو زندگیش نداره کسی نیست ک دیوانه وار ع ...

بی پولی سخته ولی سخت نیست به یکی علاقه نداری عشقی نیست درکنارش زندگی کردن سر روی بالشتی بزاری که حسی بهش نداری 

نه همه اینطورنیستن هرکی عاشق یک چیزی میشه

قبول کنین که مردای الانم بیشتر ظاهربین شدن و دنبال ظاهر هستن وقتی جامعه بره به سمتی که پول جای عشقو بگیره حتما قبلش ظاهر جای اخلاقیات رو گرفته.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

اقای محترم من ۴ سال زندگیمو پای مردی گذاشتم ک از مردی و مردونگی فقط لای پاش حساب میشد . بی احترامی نمیکنم فن بیانم سگه . این اقا ۴ سال منو سردوند . ب معنای واقعی کلمه ساپورتش کردم . قولای ازدواج الکی . فامیل بودیم خانوادش راضی ب وصلت ما بودن خودش نبود .اما چیشد اخرش گف من خودم بی پولم میخام زنم پولدار بشه از خانوادش ی چیزی بهم برسه 😂😂 رف دختر ی زن بدکاره رو گرفت ک بنگاه جنسی داشت یا بقول معروف خاله بودد. دخترش مشروب خور .‌برادرش موادفروش و ساقی . پدرشم فراری😂😂 الانم هرروز منت سرشه پس مردام هستن ک هیچ بویی از عشق و عاشقی نبردن 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

بی پولی سخته ولی سخت نیست به یکی علاقه نداری عشقی نیست درکنارش زندگی کردن سر روی بالشتی بزاری که حسی ...

میتونن همو دوس داشته باشن 

خیلیا هنوز عاشق نشدن و خب بنظر من دوس داشتن خیلی ارزشمند تر از عشقه 

چونکه عشق دیوانه واره و بدون دلیل پایه‌ش سسته ولی دوس داشتن دلیل داره با آگاهی طرفتو دوس داری

❤️فمنیست بی دین❤️ 
چرا اقدام نکرده برای بورسیه ؟! وقتی توی یه کشوری به جایی نمیرسی میتونی مهاجرت کنی .

اونم دلیلش بی پولیه بدون پول نمیتونی بری ی کشور دیگه آواره بشی و اینکه ما ازدواج  کردیم بورسیه هم بشه قسمتی از مخارج ی نفر تامین میشه فقط وگرنه خیلی از اقوام ما رفتن و اتفاقا موفق هم بودن

اینها روکی ازبین برد خدالعنتشون کنه فقط 

مردا هم به شدت زیبایی قیافه براشون مهمه من حتی مذهبیا که بسیار دم از حضرت زهرا میزنن دنبال دختر قرتی و خوشگلن فقط.البته به نظر من هم پول دوستی خانمها و هم زیبا دوستی ظاهری مردا از طرف خدا تو وجودشون گذاشته شده دست خودشون نیست