الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اقای محترم من ۴ سال زندگیمو پای مردی گذاشتم ک از مردی و مردونگی فقط لای پاش حساب میشد . بی احترامی نمیکنم فن بیانم سگه . این اقا ۴ سال منو سردوند . ب معنای واقعی کلمه ساپورتش کردم . قولای ازدواج الکی . فامیل بودیم خانوادش راضی ب وصلت ما بودن خودش نبود .اما چیشد اخرش گف من خودم بی پولم میخام زنم پولدار بشه از خانوادش ی چیزی بهم برسه 😂😂 رف دختر ی زن بدکاره رو گرفت ک بنگاه جنسی داشت یا بقول معروف خاله بودد. دخترش مشروب خور .برادرش موادفروش و ساقی . پدرشم فراری😂😂 الانم هرروز منت سرشه پس مردام هستن ک هیچ بویی از عشق و عاشقی نبردن
چرا اقدام نکرده برای بورسیه ؟! وقتی توی یه کشوری به جایی نمیرسی میتونی مهاجرت کنی .
اونم دلیلش بی پولیه بدون پول نمیتونی بری ی کشور دیگه آواره بشی و اینکه ما ازدواج کردیم بورسیه هم بشه قسمتی از مخارج ی نفر تامین میشه فقط وگرنه خیلی از اقوام ما رفتن و اتفاقا موفق هم بودن
مردا هم به شدت زیبایی قیافه براشون مهمه من حتی مذهبیا که بسیار دم از حضرت زهرا میزنن دنبال دختر قرتی و خوشگلن فقط.البته به نظر من هم پول دوستی خانمها و هم زیبا دوستی ظاهری مردا از طرف خدا تو وجودشون گذاشته شده دست خودشون نیست