2777
2789
همه نه ولی ۹۰درصد هیچکس به خودت نگاه نمیکنه به میزان علاقت انسانیتت شعورت اخلاقت محبتت !اگه پول داشت ...

ما که نگاه کردیم به کجا رسیدیم؟  

آخرش خیانت میشه و میرن با اونی که تیغش میزنه

تورک آذربایجان ،کورد کورمانج❤️
آخه مشکل اینجاس مرد پول هم داشته باشه ولی غیرت نداشته باشه و داخل یه سایت زنونه باشه به درد نمیخوره& ...

چه ربطی داره یک سوال هست ازکل زنها میپرسی جواب بدن بفهمی دلیلش چیه دوتاجنس مخالف هستیم چون سوال میپرسیم میشیم خاله زنک ناراحتی نیاکسی کارت دعوت واست نفرستاده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴روز دنیارومیخوان سختی نکشن خوش باشن ولذت ببرن 

همه دنبال زندگیه راحتن دخترو پسرهم نداره پس بهتره ناراحت این موضوع نباشید و تلاش کنید واسه رسیدن ب ارامش

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
والا که من هستم ازجونم مایه میزارم ولی معرفتی نمیبینم 

ببین برادر من دختر اگه عاشق هم باشه بعد از روزی ک ب عشقش میرسه باید بره سوپر مارکت باید بره دکتر بره داروخانه بره قبض آب و برق پرداخت کنه نمیتونه ب اینا بگه من عاشقم پس هزینه ای از من نگیرین بی پولی و فقر نه تنها عشق و علاقه بلکه دین و ایمان آدمارو هم از بین میبره 

همسرمن  ی ادم وفاداره.. مهربونه.. اصلا اهل دروغ نیست.. رفیق باز نیست حلال وحروم سرش میشه.. فقط از جهت مالی خوب نیست.. روز اول ک ما ازدواج کردیم همسرم صفر بود خیلی اوضاع بد بود ولی من چون ادم خوبی بود کنارش بودم حتی الانم هستم.. بی پولی خیلی سخته قبول ولی مرد خوب کم پیدا میشه

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

پسر با اصالت هم مسولیت زندگی رو بر عهده میگیره و نقش حمایت گر داره نه آویزون 

آویزون فرق داره با کسی که نتونه عقده هایی که یه پدر ۵۰ ۶۰ ساله واسه دخترش فراهم کنه اون پسر ۲۰. ۳۰ ساله نتونه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
چه ربطی داره یک سوال هست ازکل زنها میپرسی جواب بدن بفهمی دلیلش چیه دوتاجنس مخالف هستیم چون سوال میپر ...

مثل اینکه نمیخوای متوجه بشی میگم کلا اومدن شما تو همچین سایتی اشتباهه چون سایت زنونس دور از مردونگی و غیرته اونوقت شما داری تعیین میکنی تاپیک شرکت کنیم یا نه چه پروو

اقای محترم من ۴ سال زندگیمو پای مردی گذاشتم ک از مردی و مردونگی فقط لای پاش حساب میشد . بی احترامی ن ...

شماکه نباید ناراحت باشی باید خوشحالم باشی اون اقا دوستداره برده باشه گفتن پول مهمه نه دیگه به این فلاکت وبدبختی

دختردایی من شوهرش بورسیه شد برای استرالیا فقط پول بلیط دادن مکان خود دانشگاه بهش داد و بعد دختردایی ...

چقدر عالی... ولی ما پرس و جو کردیم ی حداقل سرمایه نیازه برای رفتن نمیدونم شایدم وکیلی ک مارو راهنمایی کرد چند سال پیش زیاد پولکی بود 

باید بازم تحقیق کنیم ممنون

[QUOTE=327936376]آویزون فرق داره با کسی که نتونه عقده هایی که یه پدر ۵۰ ۶۰ ساله واسه دخترش فراهم کنه اون پسر ۲۰. ۳۰ 

آدم ها پدرشون رو انتخاب نمیکنن ولی انتخاب همسرشون با خودشونه طبیعیه بخوان همسر مرفه تر داشته باشن