والا که من هستم ازجونم مایه میزارم ولی معرفتی نمیبینم
ببین برادر من دختر اگه عاشق هم باشه بعد از روزی ک ب عشقش میرسه باید بره سوپر مارکت باید بره دکتر بره داروخانه بره قبض آب و برق پرداخت کنه نمیتونه ب اینا بگه من عاشقم پس هزینه ای از من نگیرین بی پولی و فقر نه تنها عشق و علاقه بلکه دین و ایمان آدمارو هم از بین میبره
همسرمن ی ادم وفاداره.. مهربونه.. اصلا اهل دروغ نیست.. رفیق باز نیست حلال وحروم سرش میشه.. فقط از جهت مالی خوب نیست.. روز اول ک ما ازدواج کردیم همسرم صفر بود خیلی اوضاع بد بود ولی من چون ادم خوبی بود کنارش بودم حتی الانم هستم.. بی پولی خیلی سخته قبول ولی مرد خوب کم پیدا میشه
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
چه ربطی داره یک سوال هست ازکل زنها میپرسی جواب بدن بفهمی دلیلش چیه دوتاجنس مخالف هستیم چون سوال میپر ...
مثل اینکه نمیخوای متوجه بشی میگم کلا اومدن شما تو همچین سایتی اشتباهه چون سایت زنونس دور از مردونگی و غیرته اونوقت شما داری تعیین میکنی تاپیک شرکت کنیم یا نه چه پروو