2777
2789
عنوان

پدر شوهرم یه ماهه باهامون قهره چون ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 100 پست
شوهرم میخواد دل پدرشو بدست بیاره و تحمل دیدن ناراحتیشو نداره. چیکار کنیم به نظرتون؟

دخالت نکن توی دعوای پدر پسری ول کن

اونا هم خونن به هم برمیگردن

یه فکری به حال خودت کن که دارن سرتو گول می مالن

مقصر شوهرته که نرفته بگه بیشتر پول خونه مال زنش بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واقعا.شاید از این مدل خانمهاست که تا تقی به توقی میخوره جمع میکنه میره خونه ی پدرش و میگه طلاق و. ...

من تا به حال واسه قهر خونه پدرم نرفتم و اگر هم روزی برم اونا خبردار نمیشن چون اصلا نزدیکمون و درجریان زندگیمون نیستن

چیکار کنم خب؟

حالا چه نیازیه حتما به اسمش بزنی خب همون بگین به اسم شوهرته اصلا شوهرت نباید میگفت به اسم توعه ،اه اه حالم بهم خورد ازشون چون خودم دوسال پیش یه پراید ۲۵,تومنی خریدیم وشوهرم قبل اون هرچی میخرید به اسم باباش میزد اونموقع قهربود زد بنام من همون شب بچه ام سقط شد جواب سلاممون نمیدادن

از زیر زبون شوهرم کشیدن گفته فک نمیکرده مهم باشه براشون چون ماشین قبلیم به اسم من بوده 

چقدفضولن ولی شما زیاد عکس العمل نشون نده .که فکر کنن 

چیزی زیرسرداری

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

چرا همچین کاری کردی؟؟ شما بعد از دوتا بچه و زحمتایی که کشیدین ینی تو این زندگی حقی نداری؟

دوست نداشتم ارتباطشون واسه مسایل مالی و من بهم بخوره بعدا میخواستم ببینن واسه من پولش اونقدرا ارزش نداره که بخوان فک کنن من میخوام از چنگ پسرشون دربیارم

دوست نداشتم ارتباطشون واسه مسایل مالی و من بهم بخوره بعدا میخواستم ببینن واسه من پولش اونقدرا ارزش ن ...

اشتباه کردی بعدا دوباره هر کار کردید میخوان به خودشون اجازه ی دخالت بدن

بعد از اینکه از عروسی برگشتین بزنید به نام خودتون و دیگه از این به بعد هم هر کار کردید به بقیه نگید 

بین خودتون بمونه

بخاطر افکار دیگران چرا انقدر خودتونو اذیت میکنین پس فردا عادت میکنن تا یه چی بخرین اگ باب میلشون نبا ...

بخدا همینجورین سر خرید مبلمامونم یه داستان درست کردن. سر وسایل و حتی اسباب بازی بچه ها. کلا پدرشوهرم میاد اینجا همش میگه علی چقدر خرید میکنه بگو بهش زیاد نخره پولاشو الکی هدر میده. درصورتیکه اونا میام اینجا شوهرم میخواد سنگ تموم بزاره واسشون همه چی میگیره

تمام خانواده های شوهر اینطور هستن ( البته استثنا هم وجود داره)  پدر و مادر همسر من هم اگر بفهم ...

خانواده شوهر منم همینه ولی وقتی به شوهرم چیزی میگن شوهرم سکوت می‌کنه و کار خودشو می‌کنه 

خانواده شوهر منم همینه ولی وقتی به شوهرم چیزی میگن شوهرم سکوت می‌کنه و کار خودشو می‌کنه 

رفتار همسرتون بسیار درسته 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
اسی برو عروسی و تحویل شون نگیر . دست پیش رو بگیر بعدم اگه طرف شدی با پدرش بشین دونه دونه کمک هایی که ...

به آبجیش تلفنی گفتم انتقال بده به باباش چیزی نگفته. آبجیاش میگن چیزی نگین بهش ولی اگه اونجا بحث ماشین شه میگم بهشون ولی فک نکنم جلو من چیزی بروز بدن.