2777
2789
عنوان

من چرا بچه هام اولویت زندگیم نیستن ؟ خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 53 پست
روانشناس چکار میکنه دقیقا؟؟ یا میبنده به قرص و دارو یا انقد میگه برو و بیا که جیبتم خالی میشه بدتر ...

اروم باش شما که انگار همینجوریشم عصبانی ای عزیزم

روانشناس معمولا دارو نمیده 

روانپزشک دارو میده

که میتونی بگی نمیخوای دارو استفاده کنی

علت این خشمی که ایشون داره باید ریشه یابی بشه 

بی حوصلگیش و عدم تمایل پنهانش برای وقت گذاشتن و توجه به بچه هاش

هزار و یک دلیل میتونه داشته باشه که به کمک جلسات روانکاوی میتونه ریشه یابی و درمان بشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه آخه واسه همین ناراحتم ، به بچه مردم چیزی نمیگم که نکنه ماماناشون نارحت بشن اون وقت دلم واسه بچه ه ...

کاش نزدیکت بودم کمکت میکردم

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
عزيزم چون شما برا خودت وقت نذاشتي و حالت خوب نيست من حالتونو كامل در ميكنم چون توي شرايطتون بودم ح ...

تو سن کم ازدواج کردم تو سن کم مامان شدم ، افسردگی بعد زایمانم به حدی بود که نمیخواستم بچم شیر خودمو بخوره و هزار درد دیگه که همش رو هم فشرده شده و شده منی که اعصاب بچه هامو ندارم بمیرم الهی 😭😭😭 اگه این کتاب مفیده تا بگیرم گلم

از این ب بعد بنویس چنجا خونتون بزن ک این بچه ها مهمون خونمن دعواشون نکنم و مث مهمون باش برخورد کنم م ...

منم اینو امتحان کردم نوشتم مثلا اونموقع که پسرم چهارسالش بود نوشتم پسرم فقط چهارسالشه پسرهای هم سن وسالش هیچ کدوم از کارهایی که پسرم انجام میده رو انجام نمیده

یکی از بهترین هدیه خدا برای منه پس مواظبش باش 

حق نداری دعواش کنی یا بزنیش

این کاغذ رو زده بودم در یخچال

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
روانشناس چکار میکنه دقیقا؟؟ یا میبنده به قرص و دارو یا انقد میگه برو و بیا که جیبتم خالی میشه بدتر ...

نه همشون بد نيستن كه

من خودم توي تربيت بچه صفر بودم روانشناس منو كشوند بالا

الهي و ربي من لي غيرك
نه آخه واسه همین ناراحتم ، به بچه مردم چیزی نمیگم که نکنه ماماناشون نارحت بشن اون وقت دلم واسه بچه ه ...

عزیزم میفهمم سخته واقعا نگهداری از ۲ تا بچه شیطون ۶ ساله

ولی یه لحظه ب این فکر کن ک هرچی امروز بکاری در ایندهبرداشت میکنی

دوس داری تو الویت بچهات نباشی و بزرگ بشن سرت داد بزنن بی احترامی کنن؟

همه دم ها نیاز ب احترام دارن مخصوصا بچهای این دوره زمونه چون مث ما نیستن ک بهمون فحش میدادن سکوت میکردیم الان احترام بذاری احترام میبینی پس با بچهات با احترام خوشرویی رفتار کن تو و همسرت خواستین ک بچها بدنیا بیان اونا ک هیچ گناهی ندارن

واقعا درکت میکنم منم مامان یه پسر ۶ ساله شیطونم مادری کردن خیلی سخته 

بهتره ب خودت بیای

روی دیگه خودتو ب بچها نشون بده

مهربون باش ان دنیا اصلا ارزش عصبانیت نداره 

روزای طلایی و خوش بچهاتو ب کامشون تلخ نکن

لطفا بیمار تحویل جامعه نده

جوری بزرگشون کن ک دو روز دیگه ب تو رحمت بفرستن نه خدایی نکرده لعنت

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
کاش نزدیکت بودم کمکت میکردم

توروخدا اگه میتونی از راه دور کمکم کن ، ببین آدمی که این وقت شب اینارو نوشته حتما حالش خیلی بده که وقتی چشماش داشت گرم میشد ی لحظه زد به سرش بیاد. و اینجا درد دل کنه 

اروم باش شما که انگار همینجوریشم عصبانی ای عزیزم روانشناس معمولا دارو نمیده  روانپزشک دارو می ...

اتفاقا من خیلی ارومم

یه دوره پیشنهاد دادن برم پیش روانشناس،تمام زخمایی که فراموش کرده بودم هم برام تازه کرد گفت باید دارو بخوری😂😂

همونجا فهمیدم روانشناس و روانپزشک های ما هیچی بارشون نیس خودمون جواب سوالاتمون رو بهشون میدیم

اتفاقا من خیلی ارومم یه دوره پیشنهاد دادن برم پیش روانشناس،تمام زخمایی که فراموش کرده بودم هم برام ...

ولی خودت مشخصه که خیلی بارته

بسیار فهیم و محترمی

اصلا هم طبق تجربیات خودت در مورد همه نظر کلی نمیدی

افرین بهت

خدا حفظت کنه.

عزیزم میفهمم سخته واقعا نگهداری از ۲ تا بچه شیطون ۶ ساله ولی یه لحظه ب این فکر کن ک هرچی امروز بکار ...

ممنونم گلم ، زحمت کشیدی که اینقدر برام تایپ کردی ، خدا کنه بتونم تغییر بدم خودمو ، فکر اینکه بچه هام دیگه قرار نیست یه بار دیگه شش سالگی رو تجربه کنن و من اینجوری دارم باهاشون برخورد میکنم عذابم میده واقعا 

توروخدا اگه میتونی از راه دور کمکم کن ، ببین آدمی که این وقت شب اینارو نوشته حتما حالش خیلی بده که و ...

کاملا درکت میکنم

حق داری خسته بزنی،حق داری عصبی بشی،حق داری بچه هاتو تنبیه کنی تو یه مادری،نیاز به ارامش داری

اما اینو بدون این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده

یروزی پشیمون میشی که چرا وقتی تونستی مهربونتر باشی و نشدی

همسر شما انگار کوتاهی میکنه،باهاش صحبت کن ازش بخواه کمک حالت باشه

تربیت و مسئولیت نگهداری بچه ها فقط بعهده شما نیس

توروخدا اگه میتونی از راه دور کمکم کن ، ببین آدمی که این وقت شب اینارو نوشته حتما حالش خیلی بده که و ...

ياد خودم افتادم كه دخترم كوچيكتر بود چقدر از كوره درميرفتم ناخاسته و از روي ناداني و نفهمي و عدم اموزش كه هيچكس يادمون نداده بود

گريم گرفت نصفه شبي كاش منو ببخشه و هيچوقت يادش نمونه😭

الهي و ربي من لي غيرك