2777
2789
عنوان

من چرا بچه هام اولویت زندگیم نیستن ؟ خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 53 پست

بنشرم چون زمانی ک نمیخواسی باردار شدی درسته ؟ 

و اینکه ربات ک نیسی ادمی خسته میشی دو قلو هم هستن اینا ک باهم هستن و باهم بازی میکنند کاری ب شما ندارن اون چند لحظه هم صبر کن کنترل کن عصبی نشی فک کن بچه همساین اونوقت  میزنیشون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرده شور هرچی مرده تو سایت رو ببرن الان درخواستت برا چیه آشغال 

آفرین ک اولویت خودت هستی

ولی نزن دعوا نکن محبت کن

ولی اول خودت دوست داشته باش بعد بچه

من برعکس تو‌هستم‌ جون میدم برای پسرم تا بخوره زمین گریه میکنم حالااون چیزی نشده

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

عزيزم چون شما برا خودت وقت نذاشتي و حالت خوب نيست

من حالتونو كامل در ميكنم چون توي شرايطتون بودم

حتما برو روانشناس كودك و كتاب به بچه ها گفتن از بچها شنيدن ١ رو بگير و شروع كن به خوندن

براي من كه اينطور بود كه دنياي مادرانه ام رو ١٨٠ درجه تغيير داد

الهي و ربي من لي غيرك
بنشرم چون زمانی ک نمیخواسی باردار شدی درسته ؟  و اینکه ربات ک نیسی ادمی خسته میشی دو قلو هم هس ...

نه آخه واسه همین ناراحتم ، به بچه مردم چیزی نمیگم که نکنه ماماناشون نارحت بشن اون وقت دلم واسه بچه های خودم نمیسوزه😭😭

حس میکنم از سمت همسرت توجه و محبت کافی رو دریافت نمیکنی یا تو زندگی زمان زیادی رو صرف خودت و برنامه هات نکردی  بخاطر همین ناخودآگاه این رفتار هارو داری و هنوز فکرت پیش خودته 

هر چند این باور غلطیه که بهمون یاد دادن مادر مقدسه و باید تمام قد بی قید و شرط خودشو فدای خانواده کنه 

مگه مادر آدم نیست؟

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من خیییییلی مهربونم بخدا ، ولی نمیونم چرا ی وقتایی اینجوری میشم ، اینم بگم ۴۰ کیلو اضافه وزنم زندگیم ...

دقيقا اين موضوع مهمترين چيزه براي زن

منم مدتيه چاق شدم خيلي اعتماد به نفسم اومده پايين و

الهي و ربي من لي غيرك
با روانشناس صحبت کنید حرف زدن ما بهتون کمکی نمیکنه

روانشناس چکار میکنه دقیقا؟؟

یا میبنده به قرص و دارو

یا انقد میگه برو و بیا که جیبتم خالی میشه بدتر عصبی میشی

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
نه آخه واسه همین ناراحتم ، به بچه مردم چیزی نمیگم که نکنه ماماناشون نارحت بشن اون وقت دلم واسه بچه ه ...

از این ب بعد بنویس چنجا خونتون بزن ک این بچه ها مهمون خونمن دعواشون نکنم و مث مهمون باش برخورد کنم منم خودم از دس پسرم عصبی میشم عزیزم

عزیزم شما افسردگی داری شایدم زیادی خسته ای

برای خودت یا تفریح ایجاد کن شاد باش بچه هات ازت الگو میگیرن

نباید بدون دلیل و بهانه باهاشون تند رفتار کنی

اگه اشتباه کردن دعواشون کنی دیگه بهت اعتماد نمیکنن و اشتباهاتشونو نمیگن یا دروغگو میشن

رو خودت بیشتر کار کن 

منم شدید افسرده بودم برای من خیلیییی شدید بود همسرم کمکم کرد و حتی میگفت نباید به خودت تلقین کنی افسرده ای چون بدتر میشی

فقط بگو خسته ای و کمک که نداشتم تنها بودم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم