دلآرام۳ مدیر عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 173 عنوان من چرا بچه هام اولویت زندگیم نیستن ؟ خیلی ناراحتم | مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 53 پست سلام ، ی حس بدی دارم همش حس میکنم مثله مامانای دیگه بچه ها مو دوست ندارم ، سره چیزای الکی سرشون داد میزنم ، براشون وقت نمیزارم ، خیلی نازاحتم براشون نمیتونم باخاشون رابطه عاطفی خوبی برقرار کنم بچه هام شش سالشونه ، یکم شلوغن وقتی کار اشتباهی میکنن بد باهاشون حرف میزنم و حتی گاهی میزنمشون ولی یواش ، مامانا من دلم نمیخواد این رفتارا رو داشته باشم یکم باهام حرف بزنین لطفا😢 1402/11/11 | 02:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملانییسابق عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 12578 ولی خودت مشخصه که خیلی بارته بسیار فهیم و محترمی اصلا هم طبق تجربیات خودت در مورد همه نظر کلی نمید ... من همچین ادعایی نداشتم گلماما زندگی و شخصیت خودمو خیلی بهتر از غریبه میدونم و میشناسماونا فقط پول میگیرن همین دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
ورونيكا26564 عضویت: 1390/08/10 تعداد پست: 2014 کاملا درکت میکنم حق داری خسته بزنی،حق داری عصبی بشی،حق داری بچه هاتو تنبیه کنی تو یه مادری،نیاز به ... دقيقا موافقم حسرت خوردن بدترين حس دنياس الهي و ربي من لي غيرك
شاباله عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1906 ممنونم گلم ، زحمت کشیدی که اینقدر برام تایپ کردی ، خدا کنه بتونم تغییر بدم خودمو ، فکر اینکه بچه هام ... فداتشم ب نظرم چن جای خونه بنویس ک یادت باشه سرشون داد نزنیکتاب تربیت بدون فریاد رو هم بخونمن رو یخچال زدم ک یادم باشه سر بچم داد نزنمتو هم امتحان کن دوست عزیز لطفا به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
دلآرام۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 173 چی باعث شده از بچهات خوشت نیاد؟ تو دوره بارداری یا زایمانت اذیت شدی یا از شوهرت خوشت نمیاد؟ شوهرمو دوس دارم بچه هامم دوس دارم افسردگب بعد زایمانم درمان نشده همین😢
ورونيكا26564 عضویت: 1390/08/10 تعداد پست: 2014 اگه بگم بعد پنج بار آی وی اف خدا بچه هارو بهم داد چی میگی 😭😭😭😭 😢😢 الهي و ربي من لي غيرك
ورونيكا26564 عضویت: 1390/08/10 تعداد پست: 2014 شوهرمو دوس دارم بچه هامم دوس دارم افسردگب بعد زایمانم درمان نشده همین😢 كمكي داري؟ الهي و ربي من لي غيرك
kimpalik عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 5170 شوهرمو دوس دارم بچه هامم دوس دارم افسردگب بعد زایمانم درمان نشده همین😢 عزیزدلم بچهات شیش سالشونه دیگه، افسردگی بعد زایمانت دیگه کی میخواد درمان بشه خب اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا
eybabaaaaa عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 6411 منم اینو امتحان کردم نوشتم مثلا اونموقع که پسرم چهارسالش بود نوشتم پسرم فقط چهارسالشه پسرهای هم سن و ... افرین❤️