2777
2789
عنوان

شامپو کلیر برا مو

130 بازدید | 6 پست

استفاده کردید؟صورتی خریدم ولی نمیدونستم برا شوره هیت من شوره ندارم موهام خشک و کم پشت اثری داره این رنگش برا ریزش و تقویت و پر پشتی  میخوام موهام درخشان شه

ببر عوضش کن 

چند شده کیلیر؟ 

قبلا زیاد استفاده میکردم 

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببر تعویض کن عزیزم یه برند دیگه بگیر کلیر باکیفیت نیست البته نظر من اینه که خوب نیستش شاید با موهای شما سازگار باشه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ببر تعویض کن عزیزم یه برند دیگه بگیر کلیر باکیفیت نیست البته نظر من اینه که خوب نیستش شاید با موهای ...

نمیشه عوض کنم داروخونه تو محلمون نیست از یه جا دیگه خریدم روم نمیشه تعویض کنم

نمیشه عوض کنم داروخونه تو محلمون نیست از یه جا دیگه خریدم روم نمیشه تعویض کنم

تو خونتون کس دیگه ای این شامپو بدرد نمیخوره استفاده کنه و شما برای خودت یدونه فعلا معمولی بخری تا دفعه بعد؟

اگرم نشد همینو بزن به موهات اشکال نداره به جاش بعد از حموم به موهات روغن آرگان بیشتر بزن باعث رشد مو هم میشه خشکی رو از بین میبره

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑