2777
2789
عنوان

چی میشه که ترک میشی

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی آخه من هر چی فکر میکنم کاریم نکردم کت بخواد از من متنفر شه  حتی فک مکنم دروغ میگه قضیه ی ا ...

رفیق منم کاری نکرد 

ولی ....

جالبیش اینجاس بابای پسره که اصرار به ازدواج با دختر مر نظرشو داشت ،همش چند ماه بعد عقد پسره زنده موند بعدش مرد 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

دقیقا همیم بلا سر من اومد من باهمسرم ازدواج کردم ولی گفتم اه من دنبالته میسپارمت خدا من خیلی سختممم بود

ولی اون با کسا دبگ بود فهمیدم جداشدم بعد ک فهمید عقدکردم بعد یک سال تامرز مرگ رفته بود خانوادش ۱۰شبانه روز بالاسرش  ولی اونوموقعه من بیخیال بعد مدتی اونم ازدواج کرده بود شنیدم گفته بود برو ب فلانی بگیت واقعا اه نالت پستمه  حقمه خیلی بدی کردن الان زجرش میکشم گفته حسی ب زن زندگیم ندارم مث یه روح شده چوب خدا بی صداس ومن الان بهترین زندگی با همسرم دارم

دقیقا همیم بلا سر من اومد من باهمسرم ازدواج کردم ولی گفتم اه من دنبالته میسپارمت خدا من خیلی سختممم ...

خداروشکر برات خوشحالم از خدا میخام جواب اشکای شبانه روزمو بده و تا عمر دارم حلالش نمیکنم 

اره فقط یکبار یک ضربه خورده خودن اومده دکترم نرفتم 

پیشنهادمیکنم یه دکتربری خون اومداحتمالااتفاقی افتاده 

وقتی برگشت توروی تومیگه بخاطرپول طرف داره میره بدون زندگی داره میسازه سراسربدبختی برادختره

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

خداروشکر برات خوشحالم از خدا میخام جواب اشکای شبانه روزمو بده و تا عمر دارم حلالش نمیکنم 

ممنون عزیزم.شک‌ نکننننن اینو بهت قول میدم روزی میرسه تو بیخیال واون زجر میکشه داغ دیدنت ی لحظه دیدنت میکشه الان هوس زودگذری داره ازبین میره اونموقعس تو پیروزی

پیشنهادمیکنم یه دکتربری خون اومداحتمالااتفاقی افتاده  وقتی برگشت توروی تومیگه بخاطرپول طرف دار ...

اگه برم و اتفاقی افتاده باشه خدایی نکرده اون موقع اونکه بر نمیگرده چیکار کنم

اگه برم و اتفاقی افتاده باشه خدایی نکرده اون موقع اونکه بر نمیگرده چیکار کنم

هیچی پس بیخیال توبه کن روزی صدباراستغفاربگوخداراه درستوبهت نشون میده

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

شاسد باورت نشه رفتم پیش خونشون فقط ازش سوال مپرسیدم که چطور تونستی اینکارو بکنی و اشککک ریختم اما خی ...

این مدلی ک تو جدا شدید بهتره اتفاقا تو هم عوقش بزن 

این شخص مخاطب من لعنتی میگ دوستت دارم ولی نمیتونم شرایطتو درست کنم این غم رو برای من ایجاد کرد ک ای وای ما دوتایی عاشق بودیم و حریف شرابط نشدیم