2777
2789
عنوان

چی میشه که ترک میشی

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 59 پست
اخه من واقعا چون دوسش داشتم و همیشه به دوس داشتن اونم اعتماد داشتم ولی امروز خیلی سرد نگام کردو گفت ...

اشتباه کردی قربونت برم درکت میکنم امانبایداعتمادمیکردی. 

هرکی یکیودوست داشت بایدبره ..!قشنگ ازت بهره برده سیرشده بهت کلیم بدبین شده

Dunyada olumden baskasi yalan

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کمکم کنه  خیلی داغونم قلبم تیکه تیکه شده

تقصیر خودتم هست دیگه اخه دختر ۱۴ سالگی زمان عشق و عاشقیه؟

لاز خدارشکر این ادمو الان شناختی 

رفیق منم بعد دو سال دوستی حتی انگشتر نشونشم خریده بود پسره ،سر یه مسئله ای بحث کزدن ده روز جداذبودندبعدش پسره عقد کزد و گفت بابا و مامانم زورم کزدن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

انتخاب نادرست 

رفتار های نادرست 

نداشتن خط قرمز ها 

ارزش گذاری غلط یا حتی ارزش قائل نشدن برای خود 

زیادی بودن و بیش از حد بودن 

حساسیت بیش از حد 

و ...

بابا از مسافرت بر نگشت 🚗بابا در راه نان جان داد 🍞 آدم قلب دارد 🫀عکس پدر روی سنگ قبر است ⚰️من در آستین‌ِ دوستان مار دیدم 🐍 قلب با زبان زخم میخورد 🗣️خانه ما سوت و کور است 🏡ما هر سال به مسافرت نمی‌رویم 🧳من خدا را دوست دارم 🕋 درخت با اره بریده می‌شود 🪚 کلبه با چوب درست میشود 🏕️سختی انسان را قوی می‌کند 💪 مهربانی روح آدم را زیبا می‌کند 👻بخشش انسان را رها میکند 🧘‍♂️
عزیزم وقتی بعد از نه سال تو رو نگرفته معلومه قصد نداشته بات ازدواج کنه از اول خب  جنگ هم هشت س ...

چون شرایطش نداشت عزیزم و گرنه قصدش ازدواج به قول خودش البته 

اما الان میگه اون دختره مخاد آیندشون بسازه 

آدم میتونه عشقشو به پول بفروشه؟

دختره الان خوبه ؟ تونسته کنار بیاد؟

اره اولش پسره پشیمونم شد و کلی عز و جز و التماس ولی رفیقم عین اشغال باهاش رفتار کزد 

الان دوستم خوبه حالش دیگه راجب اون یاروام حرف نمیزنیم باهاش 

خلی بچه خوبی بود پسره ،میدیدی اصلا باورت نمیشد اینکارو‌کنه ولی کزد دیگه 

از هیشکی هیچی بعید نیست 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چون شرایطش نداشت عزیزم و گرنه قصدش ازدواج به قول خودش البته  اما الان میگه اون دختره مخاد آیند ...

خیر نمیتونه منتهی عشق واقعی و فلبی شو شما که عشقش نبودی راحت تونست ولتون کنه بره 

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 

چون شرایطش نداشت عزیزم و گرنه قصدش ازدواج به قول خودش البته  اما الان میگه اون دختره مخاد آیند ...

هیچم قصدش ازدواج نبوده چرانمیخای ب خودت بیای؟! یکی می‌خواسته فقط سالها نیازشو برطرف کنه تاوقتی ک ی موردبهترپیداکنه ،اون ب چشم زن زندگی نگات نمی‌کرده فقط قالب ... فرضت کرده بوده. 

اسم هواوهوس یه حرومزاده روعشق نذارلطفا

Dunyada olumden baskasi yalan
اره اولش پسره پشیمونم شد و کلی عز و جز و التماس ولی رفیقم عین اشغال باهاش رفتار کزد  الان دوست ...

ولی آخه من هر چی فکر میکنم کاریم نکردم کت بخواد از من متنفر شه 

حتی فک مکنم دروغ میگه قضیه ی ازدواج اما اون اصرار داشت که داره ازدواج میکنه