2777
2789

بله ممکنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر دفاع مقدس هم ۸ سال طول کشید 

اگه میخواست بگیره ک میگرفت تو این ۹ سال

چجوری تحمل کردی خداییش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

سلام

خوبی عزیزم

منم بعد از ۹سال ترو  کرد و رفت با این صحبت ک من نمیتونم خرج زندگی رو بدم با اینک کارش خوب بود ،،،،گفت تفاوت فرهنگی داریم و ۹سال اینو نمیگفت و واقعنم تفاوت فرهنگیمون انقد نبود ک بره

میگف پدر و مادرم مسنن باید پیش اونا زندگی کنیم درحالی ک الانش سالی ی بار خونه میره😏

اینا رو گفتم ک بگم پسره فقط با بهانه میزارن میرن و دلیلی نیس برای رفتنشون

برای تو هم دنبال بهانه بوده  ک بره .

ما عاشق بودیم ولی بیا قبول کنیم اونا ن

من بعد ۱سال و نیمه اوکی نشدم هنوز امیدوارم تو زود جمع کنی خودتو

هیچی ازادمابعیدنیس یهومثل بازیگران فیلمای ترسناک عوض میشن.   خودتم مقصری ک نه سال عمرتوب پاش گ ...

ما از بچگی یعنی ۱۴ سالم بود و اون ۱۶ سال ک باهمیم الان ۲۱ سالمه و رابطه نزدیکی داشتیم خیلی نزدیک من دارم دیوونه میشم من به هیچ خاستگاری جواب ندادم بعد چجوری اون بخاطر پولداری یک دختر بزاره بره

من جایه تو بودم سریع ازدواج میکردم قبل از اون بزار فکر نکنه فقط خودش زرنگ و لاشیه

مگه شوهرریختن ک همینجوری بخادزودی ازدواج کنه!آدم ب خاطرلجبازی وسوزوندن یکی دیگه ب هرکی ک نمیتونه بله بگه وبازندگیش بازی کنه 

Dunyada olumden baskasi yalan
سلام خوبی عزیزم منم بعد از ۹سال ترو  کرد و رفت با این صحبت ک من نمیتونم خرج زندگی رو بدم با ا ...

شاسد باورت نشه رفتم پیش خونشون فقط ازش سوال مپرسیدم که چطور تونستی اینکارو بکنی و اشککک ریختم اما خیلی سرد نگام کردو گفت حسم بهت صفر دیگه نمیخام من دارم ازدواج میکنم 

آخه من‌نمتونم درک کنم چجوری یک آدم که اینقدر عاشقت بود بعد اینکارو با تو بکنه

اره خیلی راحت میذاره میره چیزی نیست که 

اینقدر دیدماااا پسرا بعد چند سال میپیچونن با اونی که مادر پدرشون گفته 

یا اونی که پولدار تره ازدواج میکنن

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵