2777
2789
عنوان

خدایی چرا انقد ایرانیا پسر پسر میکنن؟مگ فرزند پسر قراره چ گهی بخوره!

| مشاهده متن کامل بحث + 1655 بازدید | 67 پست
هنوز ک هنوزه انقد کوته فکره میگ دهن خودتو خانودات فگر بود روز اول گفتن دختره تا دختر شد نمی‌فهمه جنس ...

خیر جنسیت دست خداست. خداوند در قرآن صراحتا گفته که به هر که بخواهیم پسر میدهیم و به هر که بخواهیم دختر میدهیم و به هر که بخواهیم فرزند نمیدهیم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

آدمای جنسیت زده چرا تموم نمیشن؟هر چند اطرافیان من جنسیت بچه براشون فرقی نداره 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز ک هنوزه انقد کوته فکره میگ دهن خودتو خانودات فگر بود روز اول گفتن دختره تا دختر شد نمی‌فهمه جنس ...

فشار اطرافیانه عزیزم وگرنه پدرومادر یه طفل پاره تنشونه

از بس اطرافیان تو گوش ادم میخونن ناخوداگاه اینا هم تحت تاثیر قرار میگیرن

دختر دومتو نرفتی زیر نظر دکتر؟

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
این از فرهنگ پایین مردمه میراث عرب های سوسمار خور خدایی چقدر شوهرت بی انصاف بوده و چقدر یه زن اینج ...

بابای منم نیومد بیمارستان وقتی بدنیا اومدم ولی الان از همه بیشتر منو دوست داره

این از فرهنگ پایین مردمه میراث عرب های سوسمار خور خدایی چقدر شوهرت بی انصاف بوده و چقدر یه زن اینج ...

من هنوز افسردگی بعد زایمان دارم هنوز تا یه چی بگم بگم یه جایی دردمیکنه یا دکتر گفته قرص ویتامین بخور میگ کی ازت بچه خواس 

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم

منم تازه ازدواج کردم خانواده همسرم همش میگفتن ایشالا خدا بهت پسر بده نمیگفتن بچه سالم فق میگفتن پسررررر بده منم اهمیت نمیدادم ولی شوهرمو حساس کردن اونم همش میگ یه پسر داشته باشم و فلاان بااینک از ته قلبش دختر دوست داره 

یبارم خانوادش تو جمع عید گفتن پسر دار شی منم گفتن نه اخه تخت پادشاهی دارین و قصر مجلل ک پسر هم بیارم براتون دیگ ساکت شدن و هیچی نگفتن 

حالا فردا باید برم مرکز ناباروری شوهرم میگ یه پسر بزاریم بعدیشو میریم دختر میزاریم 😑😑😑

اکثرا قدیمیا اینجورن پدر منم موقع خاهرم حامله بود خیلی پسر پسر میکرد ولی خاهرزادم دختر بود از موقع دنیا اومده انقد عزیز وشیرینه که حد نداره همین پدرم میذارش رو چشماش ولی خب میدونم  موقع حاملگی منم بشه باز منتظر پسره بااینکه یه پسر داره مایه عذاب و بدبختیشه تنها غصه زندگیش همونه ولی بازم ته دلش حس میکنه پسر بهتره از دختر....

خیر جنسیت دست خداست. خداوند در قرآن صراحتا گفته که به هر که بخواهیم پسر میدهیم و به هر که بخواهیم دخ ...

از نظر علمی مرد جنسیت رو تعیین می‌کنه یعنی قدیمیا که میگفتن فلان خانم دخترزاست اشتباه بوده از پدره که دختر بشه یا پسر 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
بابای منم نیومد بیمارستان وقتی بدنیا اومدم ولی الان از همه بیشتر منو دوست داره

برا یه زن خیلی سخته تا ۱۰ روز اول هم نیومد ببینه منو و بچه رو

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم

همون گهی که دختر قراره بخوره  ماهایی که بچمون پسره با این حرفا فقط دلمون میشکنه شماها هم هیچ فرقی با پسر پرستا ندارین دختر پرستین  کلا از هرچی ادم جنسیت زدس متنفرم

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵