2777
2789
عنوان

قطعی گاز

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 27 پست
برید بیرون افتاب بشینید گاز قطع نیستا کرج کدوم منطقه ای زنگ بزن اداره گاز حوادث

گلشهر 

چقدر خواهر بریم افتاب بیرون سردتره که میریم بالکن سرده

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
ماتهران هستیم الان ده رروزه هرروز دوسه عت اب قطع میشه یاصبح یاعصر یاشب وقتشم معلوم نییس کی قطع میکنن ...

تهران شنیدم جاریم سعادت اباد میشینه میگفت ۱۱ شب اب میره تا صبح چقدر اخه دیگه تحمل ادم باید بکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگین کدوم شهرین ؟؟ آخه ما چند روزه کولرو خاموش کردیم کجایید که دارید یخ میزنید ولی در کل فعلا ب ...

ما کرجیم

تهران شنیدم جاریم سعادت اباد میشینه میگفت ۱۱ شب اب میره تا صبح چقدر اخه دیگه تحمل ادم باید بکنه

حالا خوبه شب ملت خوابن بخدا ساختمون ما اصن معلوم نمیشه الان امروز ازساعت۹صبح رفته معلوم نیس کی بیاد.

ی بار عصر میره ی بار شب میره تاکی باید داستان پشت داستان تحمل کنیم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
قعطی گاز کرج بخاطر تغییر فاز هست. چون کرج جمعیش زیاد شده دارن تغییر فاز میدن

جدن

خدا کنه همین باشه همین امروز باشه وگرنه خیلی سخت میشه قطعی گاز هروز

حالا خوبه شب ملت خوابن بخدا ساختمون ما اصن معلوم نمیشه الان امروز ازساعت۹صبح رفته معلوم نیس کی بیاد. ...

شما کجای تهرانی؟

سخته خیلی سخته حق داری

گاز ما هم چند روز پیش قطع شد .اینجا سابقه نداره گاز قطع بشه.خلاصه زنگ زدم اداره‌ی گاز ، یک ساعت اومدن وصل کردند 

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 
گاز ما هم چند روز پیش قطع شد .اینجا سابقه نداره گاز قطع بشه.خلاصه زنگ زدم اداره‌ی گاز ، یک ساعت اومد ...

خدا کنه اینم خرابی چیزی باشه وگرنه سخت میشه هروز قطعی

گلشهر چقدر خواهر بریم افتاب بیرون سردتره که میریم بالکن سرده

لااقل تا ساعت ۴ برید خونه دوستی فامیلی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

شما کجای تهرانی؟سخته خیلی سخته حق داری

اسلامشهر

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون