2777
2789
عنوان

خدایی چرا انقد ایرانیا پسر پسر میکنن؟مگ فرزند پسر قراره چ گهی بخوره!

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 67 پست

آخه نه که پدر ها و برادر های قبلی خیلی درست حسابی و دراومدن اینا هم دلشون پسر میخواد . 

دختر مونسه پدرشه ، برکت زندگیشه ، خدا میدونه انقدر ما به خاطر همین دختر پسر کردن خانواده مادریم سختی کشیدیم حد نداره.

🖤🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز ک هنوزه انقد کوته فکره میگ دهن خودتو خانودات فگر بود روز اول گفتن دختره تا دختر شد نمی‌فهمه جنس ...

واااای خدا 

دقیقا حرفایی که شوهرم زد

دقیقا کارایی که شوهرم باهام کرد

با این تفاوت من دوقلو دختر شد😅

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔
از عنوانت اول فکر کردم بچه مدرسه ای یا مجرد باشی تا اینکه دیدم دوتا بچه داری و اینطوری حرف میزنی😑😑 ...

چ ربطی داشت اعصابم ی زن خورد میشه واقعا 

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
واااای خدا  دقیقا حرفایی که شوهرم زد دقیقا کارایی که شوهرم باهام کرد با این تفاوت من دوقلو د ...

شوهرت دوران بارداری افسرده نبود؟

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
هر چی بازیگرو سرمایه دارو سلبریتی و مولتی میلیاردره بچشون دختره نگرانِ وارث نیستن،هرچی ممدقلی و عدول ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ممد قلی رو خوب اومدی(اسم شوهرم محمده),

میخواستی ببریش مرکز تا براتون تعیین جنسیت کنن وپسربراش بزارن یه۷۰/۸۰تومنی خرج کنه اگ خیلی میخواد

خرج نمیکنه مفتی میخواد من میگم تا ۱۰روز اول نیومد سمت ما ک حتی شیر و پوشک بچه رو هم با پول کادوها خریدم

همون گهی که دختر قراره بخوره  ماهایی که بچمون پسره با این حرفا فقط دلمون میشکنه شماها هم هیچ فر ...

تو مگه خودت دختر نیستی؟چته حالا چون بچت پسره داری جنسیتِ خودتو فراموش میکنی؟

خدایا شکرت

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ممد قلی رو خوب اومدی(اسم شوهرم محمده),

مآل من امیره امیرررررررررررررر

خرج نمیکنه مفتی میخواد من میگم تا ۱۰روز اول نیومد سمت ما ک حتی شیر و پوشک بچه رو هم با پول کاد ...

بگو توکه برای ثروتت ولیعهد میخوای این هزینه ها باید برات چیزی نباشه

ماشیخ وواعظ کمترشناسیم یا جام وباده یاقصه کوتاه🤫
شوهرت دوران بارداری افسرده نبود؟

چرا همش دنبال بهونه بود همش باهام دعوا میکرد حتی از خونه دوبار جدی بیرونم کرد (نه مه صراحتا بگه بخاطر دختر برو اما سر هر چی بهونه میکرد و دعوا راه مینداخت)حتی منو میزد