2777
2789

من ی ادمیم ب شدت در حال جست جو برای دوستپسر گرفتن و رابطه احساسی نزدیک داشتن 

و ب شدت ادم سختگیریم هستم کسی ظاهری ب دلم نمیشینه 

یجوریم هستم وقتی تنهام بی حوصله کسل زندگیم یکنواخته با اینک‌شاغلم اما انگار ی چیزی تو زندگیم کمه 

با دخترا هم بم خوش نمیگذره حوصله دوستا دختر ندارم 

الان برا خودم ی برنامه  خودمراقبتی شامل  ورزش زبان و کارای عقب افتاذه چیدم اما اصن هیچی انجام نمیدم بی جون و بی حوصلم همش فکر ذهنم دوستپسر پیدا کرذن 

نمیدونم چرا اینجورم و ایا طبیعیه یا ن 

کلا فقط روزایی ک دوستپسر داشتم انگار میتونم جز روزای زندگیم حساب کنم بقیش انگار بیهوده بوده 

اینم بگم با اینک خیلی دلم رل زدن میخواد اما اصن کسیو انتخاب نمیکنم و اینجور نبوده ک روابط زیادی داشته باشم  و این تناقص داره عذابم میده 

چکار کنم واقعا خسته شدم صبح تا شب فکرم رل زدنه سنمم کم نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خواستگار داری و گزینه خوبیه ازدواج کن از این بلاتکلیفی دربیا

دارم از ازدواج میترسم نمیتونم اعتماد کنم خواستگار هم سنتیه 

کلا مشاورمم گفته ازدواج برات مناسب نیس تا چند سال دیگ بخاطر روحیاتت خودمم دوس ندارم 

چرا ازدواج نمیکنی..من گاهی فکر میکنم همسرم بهترین دوست پسر دنیاست..روزای سخت پشت همیم..بعد یک دعوا ک ...

دارم از ازدواج میترسم نمیتونم اعتماد کنم خواستگار هم سنتیه 

کلا مشاورمم گفته ازدواج برات مناسب نیس تا چند سال دیگ بخاطر روحیاتت خودمم دوس ندارم 

بعد اینکه شوهرم پسری هست که  تمام وجود و احساسش فقط و فقط مال خودمه ..خیلی ارامش بهم میده...

اخه این دوست پسرا که خدا میدونه با چند نفر بودن یا همزمان با چند دختر هستن و هذفشو ارضای غرایز و گول زدن دختراست  به چه درد میخورن

چقد فیلم ببینم والا کور شدم

والله تو ازدواج ک چیزی نیست اصلا سمتش نرو بخور و بخواب سمت پسرام نرو اونا فقط برای رابطه میخان باهات باشن برای خوشگذرونی خودتو آسون دراختیار کسی نزار الان شیطون داره تو رو هل میده ب طرف گناه باید غلبه کنی فقط بدون خودتو دوسداشته باشو راحت نزار بهت دس بزنن

دارم از ازدواج میترسم نمیتونم اعتماد کنم خواستگار هم سنتیه کلا مشاورمم گفته ازدواج برات مناسب نیس تا ...

بالاخره باید با ترست روبرو بشی

میگی سنت کم نیست پس باید به فکر ازدواج باشی

به حرف یه مشاور نمیشه اعتماد کرد.وقتی این حرفو زد بهت راه حل هم داد؟

یه مرکز مشاوره خوب برو که کارگاههایی ارائه میدن برای رشد و امادگی ازدواج