2777
2789
عنوان

خدایی چرا انقد ایرانیا پسر پسر میکنن؟مگ فرزند پسر قراره چ گهی بخوره!

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 67 پست
نه ولی برو ببین شوهرتم مثِ تو یقه جر میده برا دختر ما حرفمون دختر و پسرِ کسی نیست،جنسیت زدگیه. اسی ...

حرفتون منطقی نیست ادامه نمیدم بحثو الکی ریپ نزن

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه راست میگی الان اینو گفتی من یادم افتاد خونواده شوهر منم قبل اینکه بچه داربشیم ۱۲سال پیش دقیقا همی ...

حالا شانس من اینه ک شوهرم مشکل داره دوبارم سقط کردم اینم شده بهونه براش ک باید ای وی اف کنیم اوونم پسر ینی عزا گرفتم از دستشون ،زنعموش دختر هشت ماهه حامله بوده انقد بهش حرف زدن زنه هشت ماهه سقط کرد از فشار و استرس و ترس بعد اینا انقد خوشحال شدن گفتن مهم نی دختر بوده من جیگرم اتیش گرف واقعا 

شما باید حالت از شوهرت به هم بخوره نه اینکه حرف زشت به پسرا بزنی. 

ولی با این عنوانت نشون دادی همون شوهر لیاقتته. وقتی خودت به بقیه راحت توهین میکنی حقته توهین هم بشنوی 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
مثلا میان بگن ما خیلی خوبیم که پسر دوس نداریم دختر دوس داریم آفریده خدا هرچی باشه قشنگه انشاالله خ ...

تازه ی عده ام میان میگن چون خودت دختری از دخترا دفاع کن  اخ و پیف کن پسر دیدی

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
مثلا میان بگن ما خیلی خوبیم که پسر دوس نداریم دختر دوس داریم آفریده خدا هرچی باشه قشنگه انشاالله خ ...

بیچاره کجا گفت این حرفو؟؟؟؟

گفت بچم دختر شده شوهرم نیومده سمتمون تا چند روز.

مگه بچش پسر شده اومده گریه و ناله کرده که میگی جنسیت زده اس؟

والا تا بوده هی میان نی نی سایت میگن بچم دختر شد زار زار گریه میکنن.

خجالت داره واقعا شما به هم جنسای خودتونم رحم ندارین.واقعا هم حق دارین از دختر بدتون بیاد

خدایا شکرت

فک کنم منظور منو بعضیا متوجه نشدن درس حتی حوصله ندارم جواب یه سری هاتون رو بدم فقط آن شاالله به حق حضرت زینب سرتون بیاد تا بفهمین من یه چی دگ میگم شما یه چی دگه میگین من چیکار نی نی پسر دارم نوزاد و بچه ها جفتشون عزیزن فقط ناراحتیم از پسرا و مردای جنسیت پرست بود ک من چ زجری کشیدم دوران باردارم روز زایمانم و حتی تو این ۸ ماه قفل کردم واگذارتون با آقا ابولفضل ک کم طاقته

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم