2777
2789
عنوان

شوهرم صبح تاشب میگه شغلت بی عرضه وکم درآمده

| مشاهده متن کامل بحث + 4104 بازدید | 124 پست

همش میگه اگه یه شغل ثابت با درآمد حداقل سی تومن درماه داشتی احتیاج نبود من برم سر کار .کجا شغل با درآمد سی میلیون پیدا کنم آخه .همش با حسرت درمورد زن شاغل میگه .استرسی شدم وتپش قلب مدام دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر اینکه کمتر غربزنه دانش آموزای عقب مونده و سندروم و بیش فعال هم درکنارش درس میدم تا درامدم بره ...

خیلی بهش رو دادی درآمد شما مال خودته پول پیش و خرج خونه وظیفه شوهرت ... داری اشتباه میکنی رویه ات رو عوض کن 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
تاهمین امروز ظهر سرکوفت زده که زن شاغل وپولدار بدرد میخوره . حالا خودش بخدا فقژ بدهی ووام داره بابا ...

وام داره بره شغل دوم،بره دست فروشی,مسافرکشی

تو چرا بدی

ببین حمایت زیاد از حد ، آدم رو خراب می‌کنه

خدایی نکرده طرف هرز میره، پولشو می‌بره برا دیگری خرج می‌کنه

یا واسه خانواده ش خرج می‌کنه و به خانه و زن و بچه خودش اهمیت نمیده

یا بی عار میشه و تو کار تنبل میشه

خوبی که از حد بگذرد

نادان خیال بد کند

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

فقط برام سواله تو که استقلال داری و میتونی  پول پیش یه خونه رو بدی چرا با این گوه موندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فقط جواب سوالم...............

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

میگفت حداقل برو حرفه ارایشگری یادبگیر درآمدت بره بالاتر .بخدا نتونستم استعدادشو ندارم.

بگو روز اول شغلمو دیدی میخواستی نخوای دو روز پاتو کشیدی کنار کمک خرجش نشدی میفهمه درامد کی کمه و کی بی عرضه اس

فمنیست❌گاو اگر وارد قصر بشه پادشاه نمیشه این قصرِ که طویله میشه
قسط چی میده؟میگی خونه نخریدین پس چیه

وام درآورده جنس واسه مغازه بخره .مغازه اجارش بالاست .سود جنسهاشم کم بوده وامهاهم مضاربه هی سود گرفتن .قسطی کرده که اونم نمیتونه بده .خیلیهاهم از جمله دوستاش ازش پول گرفتن پس ندادن .ضرر هم تاحالا داشته

همش میگه اگه یه شغل ثابت با درآمد حداقل سی تومن درماه داشتی احتیاج نبود من برم سر کار .کجا شغل با در ...

من فقط میتونم سکوت کنم😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

عجب آدم پرروییه! 

وای وای چقدر حرص خوردم من

تاهمین امروز ظهر سرکوفت زده که زن شاغل وپولدار بدرد میخوره . حالا خودش بخدا فقژ بدهی ووام داره بابا ...

این دیگه نوبره

یه مدت خودتو بزن به مریضی ولشکن برو حالش جا میاد

بهش بگو من زن پولدارم دیگه؛ هر چی درمیارم میدم به تو 

از ماست که بر ماست