2777
2789

سلام خانما من خیلی لاغر کردم 

قشنگ استخونی شدم ولی چند روز میخورم 

ولی نه زیاد نه کم 

نمیدونم ولی میترسم چاق بشم چیکار کنم لاغر بشمو چاق نشم؟😔

منم لاغر شدم دوباره یکم اضاف کردم چون پرخوری عصبی دارم اصلا نمیتونم کنترلش کنم. شما اگه عصبی نیس خوردنت کنترلش کن حیفه اینهمه زحمتت هدر بره

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

دقیقا منم ۱۲ کیلو لاغر شدم ولی چن روزه دارم مثل گاو میخورم 

بدنم همش ضعف میره نمیدونم چرا اینجور شدم

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا مَہْدۍ..!» وهنگامی‌که‌درپیِ‌خودم‌بودم‌تــورایافتم،‌یا مهدی(♡ ‍️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم ۱۲ کیلو لاغر شدم ولی چن روزه دارم مثل گاو میخورم بدنم همش ضعف میره نمیدونم چرا اینجور شدم

منم این مشکلو دارم انگار ولع دارم به غذا همش تو مغزم میگه غذا بخو ربخوربخور حتا اگه فقط نون باشه!!😔

[QUOTE=399797243]منم لاغر شدم دوباره یکم اضاف کردم چون پرخوری عصبی دارم اصلا نمیتونم کنترلش کنم. شما اگه عصبی نیس خور ...[/QUOTE منم بولیمیا دارم و ۶ ماهه پریودیم قطه چون هرچی میخورم بالا میوردم 🥲

[QUOTE=399797243]منم لاغر شدم دوباره یکم اضاف کردم چون پرخوری عصبی دارم اصلا نمیتونم کنترلش کنم. شما ...

اگه از رو بیماری بوده پس بخور یکم جون بگیری

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
دقیقا منم ۱۲ کیلو لاغر شدم ولی چن روزه دارم مثل گاو میخورم بدنم همش ضعف میره نمیدونم چرا اینجور شدم

عزیزم منم یکماهه سیر نمیشم دلم ضعف میره یک ساعت بعدش اگه حالت عادی بخورم مثلا غذا برنجی باشه کمترین حالت 4 5 کفگیر میخورم که سیر شم
قشنگ احساس میکنم دارم تبدیل به گاو میشم صورتم پف کرده شکمم کلی باد کرده😭