2777
2789
عنوان

شوهرم صبح تاشب میگه شغلت بی عرضه وکم درآمده

| مشاهده متن کامل بحث + 4104 بازدید | 124 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر اینکه کمتر غربزنه دانش آموزای عقب مونده و سندروم و بیش فعال هم درکنارش درس میدم تا درامدم بره ...

افرین بهت خیلی خوبه که ولی ببخشیدا شوهرت عادت کرده انقد کمکش کردی اینو لطفت نمیبینه وظیفت میدونه

چقدر در ماه در میاری؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بخاطر اینکه کمتر غربزنه دانش آموزای عقب مونده و سندروم و بیش فعال هم درکنارش درس میدم تا درامدم بره ...

شغلت خیلی هم خوبه

اکثر محیط های اداری،استرس زاست

همکارای زیرآب زن و اذیت کن

دوری مسیر رفت و آمد و ترافیک 

حقوق ثابت  و کم

لطفا اول به خودت فکر کن

همه حقوقت رو به همسرت اطلاع نده،تازه ازش پول هم بگیر

برای خودت حتما پس انداز کن،طلا بگیر،

به فکر آینده باش

این شوهر اصلا حمایتگر نیست

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

تاهمین امروز ظهر سرکوفت زده که زن شاغل وپولدار بدرد میخوره .

حالا خودش بخدا فقژ بدهی ووام داره باباش هم هیچ بهش نداده و میگه چون بی عرضست .

عقدشو سرمن خالی میکنه میگه توقسطهامو بده .یکی ازوامهاش ماهی دوازده میلیونه میگه توبده .

یواش یواش تعداد ارایشگرا و ناخن کارا داره از تعداد جمعیت کشورم بیشتر میشه دیگه نمیصرفه 

دقیقا

من خودم عروسی به عروسی شاید ارایشگاه برم

ولی همیشه برام سواله که چقدر مگه خانوما نیاز دارن والا سمت ما تو هر خیابونی سه تا ارایشگاه زدن