2777
2789
عنوان

شوهرم صبح تاشب میگه شغلت بی عرضه وکم درآمده

| مشاهده متن کامل بحث + 4104 بازدید | 124 پست

وایی چقد بی زبونییی 

بگو برو خداتو شکر کنن ک همین ی قرون هم درمیارم 

بگو اگ راضی نیستی میتونم کنار بزارم 

اقااارروووو چه توقعاتی هم داره! 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این شوهر دقیقا به چه درد میخوره؟؟؟ تو باید کار کنی پول پیش و اجاره خونه بدی که چی بشه؟ 

اینو میخوای چیکار دقیقا؟ 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
میگفت حداقل برو حرفه ارایشگری یادبگیر درآمدت بره بالاتر .بخدا نتونستم استعدادشو ندارم.

بگو بی شرف من اگه شغلو درآمدم خوب بود که با تو یلاقبا نمیموندم 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

سلام شما میتونید با انجام کلاس های حسابداری مدرک بگیری وشغل بهتری هم واست پیدا میشه.

شما هم خیلی با عرضه ای که داری زندگیت رو خوب پیش میبری ایشالله با کمی تلاش و سر زدن ب کلاس های تدریس خصوصی براتون هدف های بهتری هم پیدابشه

کتاب بخونید. در مورد جامعه شناسی ک موفق باشید

چقدر پر روش کردی ولله

منم شاغلم و کلی تو خرج خونه کمک همسرم هستم

ولی هیچ وفت بهش اجازه نمیدم اینقدر پر رو بشه

ولله چنین مردی که داری میگی لیاقت ریالی کمک نداره

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
دقیقا من خودم عروسی به عروسی شاید ارایشگاه برم ولی همیشه برام سواله که چقدر مگه خانوما نیاز دارن و ...

چون واسه بعضیا پردرامد بوده بعضیا خوششون اومد رفتن سمتش ک اوناهم درامدشون بالا بره ولی هی تعدادا بیشتر شده😂

از زندگانی‌ام گله دارد جوانی‌ام ، شرمنده جوانی از این زندگانی‌ام...
میگفت حداقل برو حرفه ارایشگری یادبگیر درآمدت بره بالاتر .بخدا نتونستم استعدادشو ندارم.

آفرین دختر بهت تبریک میگم تو دختر زرنگی هستی که با تدریس خصوصی تونستی اینهمه پول جمع کنی ( منم تدریس خصوصی میکنم ) 

پیشنهاد میکنم تو آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش شرکت کنی تا درآمد ثابت و بازنشستگی داشته باشی عزیزم 

( غصه نخور به نظرم شوهرت داره فرافکنی می‌کنه، در ضمن اون بعنوان مرد خانواده باید توانایی تامین یک خانواده رو داشته باشه و اینقدر بهت فشار نیاره)