2777
2789
عنوان

شوهرم صبح تاشب میگه شغلت بی عرضه وکم درآمده

| مشاهده متن کامل بحث + 4103 بازدید | 124 پست

چه شوهره پررویی دارم. من با اینکه خودم لیسانس بودم و شوهرم استاد دانشگاه با حقوق بالا بود اجازه نمیدادم به سطح تحصیلات و شاغل نبودنم حرفی بزنه . توام اونقد رو دادی بهش اینطور میگه. دولار حوابشو بدی آدم میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش میگه اگه یه شغل ثابت با درآمد حداقل سی تومن درماه داشتی احتیاج نبود من برم سر کار .کجا شغل با در ...

وای چرا داری با خودت همچین می‌کنی چرا به جای اینکه بفمی شوهرت نالایق و ناسپاسه فکر اینی تو کجا باید شغل فلان پیدا کنی . اشتهاشم کم نیس ۳۰ تومن ثابت!!! دوبار جلوش وایسااا خب اه حرصم گرفت ازت

[QUOTE=325219206]اون همه درآمدشو برباد داده .دوستاش و مشتریهاش جنس قرضی میبرن پس هم نمیدن .سود درست حسابی هم نمیکشه ر ...[/

چقدر بی زبون و خود کم بین هستی 

از اول برای اینجور آدم پررو و بی تربیتی نباید کمک مالی میکردی تا تبدیل به وظیفه نشه، اگه قراره بار مالی به دوش شما باشه ، پس اون چکاره اس؟

شوهرت سیاست مالی نداره ، ولی برای عیب پوشاندن ، تورو کوچیک میکنه تا خودش بزرگ دیده بشه.

فقط بچه دار نشو فعلا اگه نداری

این تیپ مردها در کمال پررویی ‌وبال گردن میشن 

تاهمین امروز ظهر سرکوفت زده که زن شاغل وپولدار بدرد میخوره . حالا خودش بخدا فقژ بدهی ووام داره بابا ...

و الان تو فکر میکنی یا باید بدی قرضاشو یا حقته بهت زور بگه؟😑😑😑

نمیگم برو طلاق بگیر ، الان دیدم گفتی دوتا بچه داری ، ولی یکم بیعرضگیشو بکوب تو سرش ، بس که کوتاه اومدی ، شوهرت هار شده