2777
2789
عنوان

شوهرم صبح تاشب میگه شغلت بی عرضه وکم درآمده

| مشاهده متن کامل بحث + 4104 بازدید | 124 پست
بچه هام فقط

واااااااااااااااااای از همچین آشغالی بچه ه داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فکر کردم تازه عروسی کردی.........خوب ببر بچه هاتم...............اون عرضه نگهداری بچه نداره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

فقط برام سواله تو که استقلال داری و میتونی  پول پیش یه خونه رو بدی چرا با این گوه موندی؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

🤣🤣🤣🤣🤣 دقیقا

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تدریس خصوصی ریاضی می‌خوام انجام بدم هزینه ش چقدر

بستگی به شهر محل زندگی داره .بعضی شهرهای کوچیک که دست هم زیاد باشه ساعتی ۸۰ به بالا نیگیرن ولی شهرهای بزرگتر ساعتی ۱۵۰ یا ۲۰۰

🤣🤣🤣🤣🤣 دقیقا

تازه وقتی پول پیش مال اسیه با لگد بندازتش بیرون بگه از خونه من گمشو بیرون پدرسگ

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

همش میگه اگه یه شغل ثابت با درآمد حداقل سی تومن درماه داشتی احتیاج نبود من برم سر کار .کجا شغل با در ...

بگو ۳۰ میلیون درامد داشتم تو نر خر رو میخواستم چیکار

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
همش میگه اگه یه شغل ثابت با درآمد حداقل سی تومن درماه داشتی احتیاج نبود من برم سر کار .کجا شغل با در ...

میخواد سر کار نره؟!!!

بهش بگو خب طلاق میگیریم ور دل ننه بابات بشین خرجتو بدن منم میرم پی زندگیم تو به استراحتت برس!

بگو اینجوری خیلی خوبه دیگه نه؟! چرا دیگه زندگی مشترک داشته باشیم بچه به دنیا بیاریم خرجمون اضافه بشه؟! یا اگه بچه دارید بگو بچه رو با خودم میبرم که بچه هم مزاحم استراحتت نباشه!

بستگی به شهر محل زندگی داره .بعضی شهرهای کوچیک که دست هم زیاد باشه ساعتی ۸۰ به بالا نیگیرن ولی شهرها ...

مرسی قشنگم 🌹 ناراحت نباش مرد بی عرضه همینه ما پنج تا بچه بودیم بابام بی عرضه مادرم شاغل نبود به سختی بزرگ شدیم در فقر کامل البته اخلاق بابام خوب بود 

بستگی به شهر محل زندگی داره .بعضی شهرهای کوچیک که دست هم زیاد باشه ساعتی ۸۰ به بالا نیگیرن ولی شهرها ...

منم عصرا تدریس خصوصی دارم بستگی به درس از ساعتی ۳۵۰ شروع میشه

فمنیست❌گاو اگر وارد قصر بشه پادشاه نمیشه این قصرِ که طویله میشه
همیه مردا الان همینن من کارمندم رسمی مدام تو سری میخورم 

من خانه دارم شوهرم کارگر صبح تا شب کار میکنه بنده خدا هی میگه شرمندتونم هیچ وقت  منتی سرم نزاشته همه مرد ها اینجور نیستن 

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.

بگو اگه تو یه شغل با درآمد ۲۰ ملیون داشتی من اینقدر زجر نمیکشیدم

اسنپ هم نمیتونه کار کنه 

پس غذا درست کردن و کارا خونه و کارا بچه ها و زاییدن هم اون انجام بده عجب 

پس چرا شما نمیری این کارو شروع کنی که پول پارو کنی؟ 

چون خودم سرکار میرم خدارو شکر درامدمم خوبه راضیم علاقه اییم به ارایشگری ندارم ....

شما اگه ارایشگری و درآمدت کمه ،اشکال نداره سوبله بگیر ،کاری که همشون میکنن.