2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
نه بابا با صد نفر نیس ازاین میسوزم که چندین ساله فقط با ینفره و اون ینفر خودشو جوری تو دل این جاکرده ...

آخه اونم مثله خودشه اگه اینو میخواست خب با این ازدواج میکرد خودتم میگی راحت تورو می‌تونست طلاق بده اگه اونو واقعا میخواست علنی میکرد و از کسیم حرف شنوی نداره خودتو درگیر نکن منم زندگیم خوبه ولی آهنگهای غمگین دوست دارم این دلیل نمیشه

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...
باز خداروشکر که زود متوجه شدی و افرین که جدا شدی چون خیانت قابل بخشش نیس انگار بخودت خیانت میکنی م ...

ولی سعی کن از یکی کمک بخوای چون اگه بفهمه تعقیبش کردی بیشتر تحقیرت می‌کنه خودت نرو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین یهدچیزی رورک بهت میگم من وقتی برگشتی سر زندگیت خیلی خوشحال شدم گفتم شاید یه ذره شوهرت آدم شده توجوونی مردی که طرفت نمیاد یعنی چی نیازت پس چی خدا مرگ بده همچین مردایی روحداقل بعداز اونا زنشون زندگی کنه.الانم لطف کن خودت رو نادیده  نگیر به خودت برس فکر کن اصلا وجود نداره باهاش بدرفتاری نکن کاملا خنثی نادیدش بگیر ولی بد اخلاق نباش ماسک خونگی بزار دوش بگیر مرتب باش باخواهراش وخانوادش بگو بخند.با خواهرش که حس میکنی عاقل تره درد دل کن اگه دستشون بازه هوات روداشته باشن به خودت برسی

ببین یهدچیزی رورک بهت میگم من وقتی برگشتی سر زندگیت خیلی خوشحال شدم گفتم شاید یه ذره شوهرت آدم شده ت ...

منم وقتی برگشتم گفتم رابطمونو درست میکنم اما اون نمیخواد یا یچیزایی ازش میبینم بیشتر زده میشم فکر کن یجا نشستیم تو اتاق اما تو دلم همش دارم فحشش میدم با تنفر. حس بدی میگیرم وقتی به کسی از زندگیم میگم مخصوصا اگه آشنا باشه دوس ندارم دلشون واسم بسوزه اونام خودشون گرفتارن وقت فکر کردن به منو ندارن‌ همینکه هی حرص نخورم و خودخوری نکنم خوبه اینجوری مریض میشم

ولی سعی کن از یکی کمک بخوای چون اگه بفهمه تعقیبش کردی بیشتر تحقیرت می‌کنه خودت نرو

نه برم اصلا میفهمه بعد اینجا تو محل دوس و اشنا زیاد داره یوقت بهش میگن. فعلا که قصد جدایی ندارم یا نمیتونم برم اگه برم و چیزی ببینم بیشتر داغون میشم. فعلا نه

آخه اونم مثله خودشه اگه اینو میخواست خب با این ازدواج میکرد خودتم میگی راحت تورو می‌تونست طلاق بده ا ...

اره حتی مشاورم بهم گفت ببین تو مهریه نداری اگه اونو واقعا میخواست همین فردا طلاقتو میداد و به عشقش میرسید اما مشخصه هنوز وجدان داره و فکر زن و بچشه اون دخترم وقتی دیده باتو سرده با کاراش و رفتاراش خودشو تو دلش جا کرده و کشیده سمت خودش

متنفرم از خانواده هایی ک دس ب پشت بچه میکشن نا به جا  منم خون مادرشوهرمم شوهرم نداره کرای بده ...

خانوادش الان خیالشون راحته که دیگه پسرشون اجاره نمیده

اگه اینکارو نمیکردن شاید مجبور میشد بریم سرایداری

نمیدونم والا خدا میدونه. اما میگه با خالش میومد مغازه یا خواهرش هی کمکش میکرده که بپیچونه اینا باهم ...

پس دوراز جون تو خانوادگی ج ن ده ن ببین اینجوری ادما با یه نفر نمیمونن به زودی گنده خیانتش درمیاد سعی کن دختره رو پیدا کنی بعد اگه بتونی پسری پیدا کنی که باهاش دوست بشه وخیانتش برای شوهرت روبشه عالیه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
اره واقعا. چندسال پیش که زگیل گرفته بود اصلا یچیزای چرکی بود. چندروز پیشم فهمیدم اونجاش چقد جوش زده ...

سروتهش چیه که بادیگران باشه چی بشه مردهرزه لایق زن هرزه هستش من قبلن میگفتم خودت برو سمتش ولی حالا که فهمیدم کلا پست میزنه به هیچ عنوان سمتش نرو تو اتاق شلوار تنگ بپوش دوروبرش بگرد فکرنکن روش تاثیر نداره ولی اصلا سمتش نرو اون لیلقت اینکه بهت دست بزنه نداره

نه برم اصلا میفهمه بعد اینجا تو محل دوس و اشنا زیاد داره یوقت بهش میگن. فعلا که قصد جدایی ندارم یا ن ...

آره اینطوری بهتره

الان میگم کاش لااقل حصانت بچه رو میگرفتم من چقدر ساده و احمق بودم و به اعتماد کردم. خداازش نگذره که ...

مگه چی گفت که مهریه رو بخشیدی؟یا ازقبل مهریه ت کم بود؟