2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
عزیزم به خاطر همون گل پسرت باید یه حرکتی بزنی سنتم زیا پایین نیست که بگی حالا حالا ها وقت هست بچت ام ...

آره والا مهستی بدون بچش بره مادرش نمیتونه بچه نگه داره بابای بچت مجبوره بمونه پیش بچش،و،وقت نمیکنه درست حسابی به عیاشیش برسه

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی بی عرضه نباش اگه خودتم نمیتونی بری یکی روبفرسته بره دنبالش پیداش کن بزار مامان بابای دختره بفهمن

شوهرم میگفت مادرشم میدونه حتی خواهرش و خالش. به اونا گفته زنشو دوس نداره داره تحملش میکنه تا طلاقشو بده و بامن ازدواج کنه

واسشون متاسفم

عزیزدلم همه انسان ها به امیدخداست که زنده ان خودت وپسرت روبسپاربه خدا ببین چقدر زندگیت تغییر می کنه& ...

مرسی از حرفای خوبت عزیزم چشم حتما به خدا نزدیکتر میشم همیشه درحال راز و نیازم اما گاهی بخاطر این بلاها و کارای شوهرم ناشکری میکنم. توکل بخدا

قربون خدا برم🙏

خدا ازش نگذره ظلمی رو که درحق تو داره میکنه مطمعن باش برات خونه نمیگیره کسی که سمتت نمیاد خونه چرا ...

اره بخدا منم همین فکرو دارم حتی من چندبار رفتم سمتش پسم زد.. دیگه واقعا بریدم

قربون دل مهربونت برم عزیزم... بابا من اینارو میشناسم از لج منم شده بچه رو نمیدن مادرشوهرم بچه های خو ...

خدا انشالله ب حق این ماه رجب ب حق حرمت امام علی ع  و بحق امام زمان عج

ب شما و پسرت کمک کنه معجزه ی قشنگی تو زندگیتون اتفاق بیفته🙏🏼  

نه ندارم اره بابا کاش عکسشو نمیدیدم ۲۰ سالشه سفید و بور و خوش اندام و خوشگل ازاونموقع حالم ازخودم ب ...

فک میکنی ،باباش به راحتی دخترشو به شوهرت میده؟

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

بخدا پای رفتن ندارم. یبار همه چیم جمع کردم رفتم و آخرم خودم برگشتم و خار شدم. دیگه بیاد بگه طلاقتو م ...

اون موقع یه ذره احساس نسبت بهش داشتی ولی فک کنم الان دیگه ناامید شدی 

بری برگشتی درکار نیست

ولی الان یه نقطه ضعف به اسم پسرت داری

پسرتم که خونه ی مامانت نمیاد واصلااااا بهت میشنهاد نمیکنم ببریش خونه ی مامانت،یا پا رو دلت بزار وبدون پسرت برو که یه سیلی محکمه تو گوش شوهرت یاهم ریسک نکن وتحمل کن

ولی دیگهههه تحت هییییچ شرایطی از روی عصبانیت تاکید میکنم از روی عصبانیت ،ناراحتی،هیجانزده وبدون فکر تصمیم نگیررررر که مبادا باز بری که دیگه راه برگشتی نیست،از نظر من بشین سبک سنگین کن خودتو آماده ی رفتن بدون پسرت کن،هررررر موقع که آمادگی کامل داشتی بعدااااا برووووو

اگر نه به هیییچ وجه نرو

خاااااک عالم توسر این مرد پست فطرت 

مطمعنننن بااااش ایشون خیر نمیبینه الانم که داره کار حرام میکنه

چون صیغه اصول وقداعد خودشو داره،خرج ومخارج داره

شوهرت داره که بده؟

خیر نمیبینه وتقاص ظلمی که درحق شما وپسرت رو کرده قطعااااا میبینه

مگه به جمال وصورت وهیکل قشنگه درسته اینا الان مهم شده ولی اینا ظاهریه

ایشون از حیوون هم کمتره از لحاظ انسانیت

جدای از اینکه شما خودت به فکر خودت نیستی بعد توقع داری همچین حیوونی به فکرت باشه وبرات خونه بگیره

خودتو گول نزن این خونه بگیر نیست برات

ازخودت متنفر نباش

یجا خوندم موندن با کسی که شمارو دوست نداره اولین عوارضش اینه که آدم اعتماد بنفسش و ازدست میده دومشم سیر ومایوس میشه ازدنیا

حالا مگه دنیا به آخر رسیده این غول بیابونی عوضی ارزش دوست داشتن داره

شما جوونی،تو اون دنیا خدا هم ازت بازخواست میکنه که چ کردی با خودت ،خودت داری به خودت ظلم میکنی وپشت ترست قایم شدی

اخه باید اول مطمین شم که بااونه.اصلا تو یه محل هستیم هرلحظه امکان داره ببینمش اما چون اون منو میشناس ...

به جای خونه نشینی با یکی دونفر درارتباط باش تو محله خوب که شناختیشون ،ومطمعن شدین امینن ومیتونی بهشون اعتماد کنی یه نرس وجو راجب این دختر بکن

به جهنم گم شه بره عوضیو معلوم نیست با کیا میچرخه

نرو سمتش خدای نکرده مریضی ای چیزی بگیری

فک کرده کی هست،یه خائنکه بویی ازانسانیت نبرده

کسی که ازبچه ی خودش میگذره فک کردی وفادار یهدختر میمونه؟

وقتی با کسی باشی که دوستت نداره اولین چیزی که ازت میگیره

غروته ودومیش اعتماد به نفس

اسی جان دعا میکنم خدا بهت کمک کنه و راهی نشونت بده از این وضعیت نجات پیدا کنی

اینجوری که من فهمیدم اگه خودت یکاری کنی وگرنه شوهر شما مزد زندگی نیست و درس بشو هم نیست