2777
2789
عنوان

هفت ماهه منتظرم بهم پیام بده

237 بازدید | 21 پست

بیاد جلو همه چی دوباره سر بگیره ولی کووو هررررکاری بگید کردم انگار نه انگار.

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جهندم بقول بابا پنجعلی

بهش فکر نکنین

لایق شما نبودن

انقدرا هستن که لیاقت شما رو دارن

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

چقدر درک کردم💔💔💔بهانه ایی نداری؟وسیله ایی ک دستش باشهوسیله ایی ک دستت باشه

نه استفاده کردم دیگه از بهانه ها 💔هیچی نمونده

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

جهندم بقول بابا پنجعلیبهش فکر نکنین لایق شما نبودن انقدرا هستن که لیاقت شما رو دارن

دلم خیلی خونه

هرکسی میاد تو زندگیم یا میمیره یا ترکم میکنه یا بدردنخورخ

حس ششم دارم. هرگز نمیاد اما تو توی این عشق میشکنی تا بعد از مدتی دوباره به کسی دل میبندی ولی بازم عشق یک طرفه و دوباره نابود میشی و میگی دیگه هرگز به جنس مخالف فکر نمیکنم اما روزگار برای بار سوم تو رو به یکی دیگه میرسونه که خیلی آروم آروم بهش دل میندی تا متوجه میشی کلا قلبت مال اونه و در آخر با اون خوشبخت میشی و خدا بهت سه بچه میده ۲ پسر و یه دختر 🙏🏻

حس ششم دارم. هرگز نمیاد اما تو توی این عشق میشکنی تا بعد از مدتی دوباره به کسی دل میبندی ولی بازم ع ...

مسشه بگی من امسال اون چیزی رو که میخام میارم یانه فقط بگو اره یانه❤❤❤

دلم خیلی خونههرکسی میاد تو زندگیم یا میمیره یا ترکم میکنه یا بدردنخورخ

غصه خوردن که فایده نداره گل

ایشالا بوقتش بهترین فرد قسمتتون میشه

لیاقت شما رو ندارن

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد