2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
خدااز خودش و خانوادش نگذره پدرومادرش که الان فکر میکنن بما لطف کردن و خیالشون راحته دیگه پسرشون اجا ...

متنفرم از خانواده هایی ک دس ب پشت بچه میکشن نا به جا 

منم خون مادرشوهرمم شوهرم نداره کرای بده رفتیم اونجا.مغازه زده .

خیلی پولدارم😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین عزیزم من ازاول اشتباه زندگی کردم و باعث شدم رابطمون به اینجا برسه. تو خانواده ای بزرگ شدم که ه ...

مقصر اصلی خونوادته عزیز دلم، وظیفه ی پدر و مادر اینه بچه های قوی، مستقل و با اعتماد به نفس تربیت کنن.مخصوصااااا بچه ی دختر. متاسفانه پدر و مادرها با تحقیر کردن و تربیت اشتباه، دخترای تو سری خور فاقد عزت نفس تربیت میکنن و زود شوهر میدن،همون دختر فکر میکننه اگه قناعت کنه و هیچی از همسرش نخواد و فداکاری کنه، زن نمونه میشه. این مردها هم پررو میشن و هر غلطی میخوان میکنن، چون میدونن خونواده ی همسرشون پشتشون نیس و هر حقارتی رو ممکنه تحمل کنه😢😢😢

نه بابا کدوم داداش بخدا چندماه خونه مادرم بودم یه بستنی واسه بچم نگرفتن مجرده که هی به بچم فحش میداد ...

دور از جونت فلج ک نیستی بدنت سالمه برو کار کن عزیزدلم 

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

الان فامیل ما طلاق گرفت رفت خونه مادرش خودش رفت کار کرد الحمدلله هم لباس خودش هم بچش مرتبه ب درس بچش میرسه زندگیش عالیه و بهتر از اون شوهر بیشرفش زندگیش رو میچرخونه افتخار میکنم بهش 

قلبم برات درد گرفت بخدا 😭 

ما زنای ایرانی چرااااا انقدررررر احمقیم آخه ؟؟؟؟

نه شغلی نه درآمدی نه قانون پشتمونه با این وضعیت همین که رفتیم خونه شوهر هرسال یه شکم میزاییم 

حالا اگه زایمان دست این مردا بود عمرن برای ما بچه نمیاوردن ولی زنای ایرانی عااااشق و شیفته زاییدنن بدون اینکه مطمعن بشن آیا شوهر لایق پدری هست یا نه 

الان فامیل ما طلاق گرفت رفت خونه مادرش خودش رفت کار کرد الحمدلله هم لباس خودش هم بچش مرتبه ب درس بچش ...

اگه حضانت پسرمم بده بهم یا ازم نگیرش منم نمیمونم باخیال راحت میرم. اما بدون بچه آدم تو عذابه

قلبم برات درد گرفت بخدا 😭  ما زنای ایرانی چرااااا انقدررررر احمقیم آخه ؟؟؟؟ نه شغلی نه درآمد ...

قربون دل مهربونت عزیزم. اره واقعا منم میگم گناه این بچه چیه مقصر من هستم که الان زندگیش اینجوریه

اگه حضانت پسرمم بده بهم یا ازم نگیرش منم نمیمونم باخیال راحت میرم. اما بدون بچه آدم تو عذابه

اگه زحمت نکشی و اینو به شوهرت نفهمونی بچه برات خیلی مهمه اون اصلا بچه رو قبول نمیکنه 

اون اگه مسولیت پذیر بود با تو اینجوری نمی‌کرد 

فقط تو نباید تورو بیاری و حضانت بچه رو بزرگ کنی بعدم بچه تا نمیدونم چند سالگی باید با مادر باشه دختر ۹ فک کنم پسر ۱۳ 

قربون دل مهربونت عزیزم. اره واقعا منم میگم گناه این بچه چیه مقصر من هستم که الان زندگیش اینجوریه

مقصر اگه تویی پس درست کن زندگیتو ، تو درخت نیستی که تو کما نیستی ک

نمیدونم والا خدا میدونه. اما میگه با خالش میومد مغازه یا خواهرش هی کمکش میکرده که بپیچونه اینا باهم ...

خودتو ناراحت نکن بره گم شه این دنیا داره مجازاته تو آخره این بشرو ببین خدابزرگه

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...