2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم همتون میگین طلاق. طلاق مگه ب همین سادگیاس شما همه بدون فکر کردن به بچم دارین تصمیم میگیرن. من ...

نه من تابحال طلاق نگفتم

راههای مختلف گفتم غیر طلاق

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
عزیزم همتون میگین طلاق. طلاق مگه ب همین سادگیاس شما همه بدون فکر کردن به بچم دارین تصمیم میگیرن. من ...

نه میتونی طلاق بگیری نه میتونی کار کنی نه میتونی حرفی بزنی دیگه راه حلی نمیمونه برات که .فقط شرایط تو بپذیر .

به خونه پدر شوهرتم به عنوان سر پناه نگاه کن که زیر سقفش میتونی کنار پسرت باشی .

حالا که انقدر میگی بخاطر پسرم موندم پس باهاش بدرفتاری نکن سر بابای بیشرفش.باهاش بازی کن .با وسایل کوچیک سرگرمش کن.باهاش عدد و الفبا و نقاشی کار کن .رو عزت و اعتماد به نفسش کار کن .وقتی پدربزرگش میگه چقدر زیاد میمونی تو سرویس .بهش یاد بده که محترمانه جواب پدر بزرگ شو بده بگه باباجون خب کارم طولانی شد .

وقتی میبری تو پارک محله تون بهش بگو پسرم اینجا هر چقدر دوست داری بدو بدو کن رفتیم خونه دیگه نقاشی بکش یا با گوشی بازی کن .سر و صدا نکن که مامان جون و باباجون اذیت بشن .

از تو اینترنت براش شعرای پیش دبستانی و دانلود کن باهاش حفظ کن که سال دیگه عقب نیوفته .سوره های کوتاه و بهش یاد بده .

تو که فقط میگی واسه پسرم موندم به جای اینکه بشینی غصه بخوری و چروک بیوفته رو صورتت رو تربیت پسرت کار کن .که حداقل پسرت خوب ترببت بشه و چند سال دیگه باز نشینی حسرت این روزاتو بخوری که ای کاش حرص و جوش نمیخوردم و به پسرم بیشتر میرسیدم .

وقتی این شرایط و قبول کردی بخاطر پسرت پس دیگه غصه دندون و اون دختره ی هرزه و شوهر الدنگ تو نخور ...

اینه راه حلت .

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

بلد که نیستم واسه شروع هم سرمایه میخواد پول نخ و دار .. اینجام میدونم سروصدا میشه اینا اذیت میشن ک ...

دار قالی پول نمیخاد چون اوستاکار خودش همه ی سرمایه رو میزاره توفقط میبافی یاد گرفتنشم اسونه قدیمیا بلدن یه هفته یکی بهت توضیح بده یاد میگیری .خلاصه اگرم بخای یه روز با بچه ت جدابشی باید سرمایه داشته باشی اونموقع دیگه غرور پسرت قبول نمیکنه توبری خونه ها خدمتکاری کنی.حتی شده بااینترنت کاریاد بگیر ادم با چه کنم چ کنم به جایی نمیرسه اگه هدف بلند مدت داری برنامه ریزی داشته باش تهران از هرچیزی پول درمیاد کیک پزی خیلی کارای دیگه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
اره دوست بودیم هنوز یماه از دوستیمون نگذشته بود که اومد خواستگاری خیلی عاشقم شده بود همه حیودی میکرد ...

عزیز دلم خب یاد اون موقع بیفت ببین چجور بودی تروـتمیزومرتب شیک الانم همونجور باش ببین چجور بازعاشقت میشه

مردا دوس دارن زنشون دست نیافتنی باشه شیموـپیک بروز

تجربه نشون داده توی این مدل تاپیک ها هرچی هم بگی استارتر بهونه های مختلف میاره که نمیتونم نمیشه نه ن ...

منم کامنتم مثه شما بود،اصلا استارتر جوابم رو نداد.انقدر تاپیک میزنه و میناله تا چند نفر رو احساساتی کنه تا تو خصوصی بهش کمک کنن.

مثل خیلی کاربرا که موفق شدن و همین کار رو کردن.

وقتی کاربر مهستی بود هم بهمین دلیل تعلیق شد.

من ۸ساله تو نی نی سایتم،ازین جور کاربرا زیاد دیدم.

بخدا کار هم جور کنی واسشون باز بهونه میارن.

من یه دوستی داشتم خیلی اوضاع مالیش خراب بود دوتا بچه دوقلو ۴ساله رو میذاشت خونه درو قفل میکرد میرفت خونه های مردم کار میکرد تا بچه ها رو بزرگ کرد.تو یه زیرزمین با ده تا پله زندگی میکرد

دوستم تو یکی از دورافتاده ترین روستاهای ایران بدنیا اومده بود تلاش کرد و موند تو کرج و بچه هاش رو بزرگ کرد.ولی برنگشت به اون روستا.

اصلا به امید شوهرش نموند.

الان دخترش بزرگ شده ناخنکاره،پسرش هم تو مکانیکی کار میکنه

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی

ب اون شماره ای ک دادم زنگ بزن

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
عزیزم دیگه جوونیمم واسم مهم نیس مگه تا الان چجوری زندگی کردم که بعد این چی میخواد بشه. بچم خیلی بهم ...

والا چی بگم اره ادم بخاطر بچش از خودش میگذره .اگه نمیتونی طلاق بگیری شرایشو نداری مجبوری همونجوری که تا حالا تحمل کردی از این به بعد هم همونجوری ادامه بدی به قول خودت بخاطر بچت دیگه .انشاالله خدا مشکلاتتو حل کنه 

منم کامنتم مثه شما بود،اصلا استارتر جوابم رو نداد.انقدر تاپیک میزنه و میناله تا چند نفر رو احساساتی ...

عزیزم خجالت نمیکشی تهمت میزنی و قضاوت میکنی واقعا ازخدا نمیترسی تو مگه خصوصیه منو دیدی میگی اونجا داره شماره کارت میده من همه تاپیکام تا ۴۰ صفحه میرن جلو ولی دریغ از یه کمک اگه قصدم اون بود یجور دیگه تاپیک میزدم اگه تو ۸ساله اینجایی منم از سال ۹۶ عضوم اگه تا الان اخاذی کرده بودم که غمی نداشتم. برو از صفحه ۱ نگاه کن جواب تک تک کامنتارو دادم چون دوستت موفق شده دلیل نمیشه منم بتونم مثل اون باشم. همینجوری میاین یه حرفی میزنین و میرین. اگه زندگی و کارای  من رو اعصابته دیگه نیا تو تایپکام مگه بزور گفتم بیا اینجا. تو سایت اینهمه ادم که مشکل منو دارن و همیشه درد دل میکنن نمیدونم مگه کسی رو زور میکنن که بره تو تاپیکی که دوس نداره..

لطفا دیگه تو تاپیکای من نیا و بهم انگ گدایی و دزدی نزن خیلی کارت زشته ادم میسوزه بخدا

ممنون