2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
اره بخدا اشتبا کردم اصلا موندم چیکار کنم اینجا یسریا میگن بهش نزدیک شو صمیمی شو رابطتو درست کن منم گ ...

نه عزیزم اینکه بری سمتشو بهش محبت کنیو امتحان کردی دیگه نرو چون وقتی میری سمتش اون بیشتر تورو ضعیفو بی اعتمادبه نفسو حقیر احساس میکنه اتفاقا دیه اعتماد به نفس داشته باش بگو این ادم درحد من نیست که برم سمتش از موضع اینکه یعنی توازون بالاتری بهش نگاه کن اینطوری دیگه نمیتونه به چشم پایین دستی بهت نگاه کنه اگه زرنگ باشی خیلی راحت میتونی کاردرخانه پیدا کنی توهمون اتاق کوچیک بستگی به زرنگی خودت داره.بهت اجازه نمیدن او همون کوچتون بری پیش یه خیاط ازش یاد بگیری؟ببین اگه میتونی از طریق مادرشوهرت بگو اینجا یه خانم هست رایگان خیاطی یاد میده ازش یادبگیرم بیام کارکنم بعد اون خانمم ک میخاد خیاطی یادت بده بگو من بیامم اینجا اتوکاری هرکاری بود انجام بدم توام رایگان یادم بده سعی کن یواش یواش دریچه ب بیرون پیدا کنی

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
الان فامیل ما طلاق گرفت رفت خونه مادرش خودش رفت کار کرد الحمدلله هم لباس خودش هم بچش مرتبه ب درس بچش ...

اینم یه مدت رفت شوهرش عرضه نداره بچه شو بفرسته پیش دبستانی ولی این خانم باعرضه بودوبچه شو پیش دبستانی فرستاده بود با پولی که خودش کارکرده بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره حتی مشاورم بهم گفت ببین تو مهریه نداری اگه اونو واقعا میخواست همین فردا طلاقتو میداد و به عشقش م ...

ههخ اون وجدان نداره خیالت راحت به خاطر بچه شه که یه مدت مراقبش باشی تا بعدا یه فکری بکنه .مردی که دست به زنش نزنه مطمین باش فاتحه ش خوندس چون اصلا میترسه نکنه من بهش دست نزنم دلش کس دیگه رو بخاد 

اینم یه مدت رفت شوهرش عرضه نداره بچه شو بفرسته پیش دبستانی ولی این خانم باعرضه بودوبچه شو پیش دبستان ...

خب دوباره همین کارو کنه بخدا زن ها خودشون قدرت دارن

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
شوهرش نمیزاره بره سر کار بچه روهم بهش نمیده وگرنه خودش عرضه شوداره

این خودش باعث شده شوهرش بفهمه بچه اهرم فشاره ، الکی بگه بچه مال تو میرم مطمعن باش بچه رو میده ، تازه حضانت بچه تا ۹ یا ۱۳ با مادره 

این خودش باعث شده شوهرش بفهمه بچه اهرم فشاره ، الکی بگه بچه مال تو میرم مطمعن باش بچه رو میده ، تازه ...

نه انگار شوهره با امید مادرش هست کهبعداز طلاق بچه رو براش نگهداره چون دوسنداره بچه ش تو خانواده ی اسی باشه.بنظرم اسی باید کاری کنه بچه مادربزرگو اذیت کنه تا از بچه دست بکشن

سلام ابجیا😍😍😍

بیاین ببینین چی پیدا کردم🥳🥳🥳خونه دارو بچه دار زود بیا تا تموم نشده

دی.جی کالا جشنواره روز پدرگذاشته😍😍هرشماره فقط یکبار🥰

خودم الان به نیت پدرم کت و شلوار برنده شدم😢😍❤️باورم نمیشه

https://bnmod.ir/A?id=4531919

گردونه رو بچرخونین و کلی لباس و لوازم تحریر و لوازم خونه رایگان و ایفون برنده شین کلی جوایز دیگم داره🏃‍♀🏃‍♀عجله کنین تا تموم نشده🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀😋منم دعا کنین

نه انگار شوهره با امید مادرش هست کهبعداز طلاق بچه رو براش نگهداره چون دوسنداره بچه ش تو خانواده ی اس ...

حکم دادگاه بچه رو ب مادر میده عزیز من 

اصلا این آقا نفقه ای نمیده 

نمیشه  چند بار تا حالا قهررفته

قهر رو میخواد چیکار جدی پاشه تموم کنه ، ی پایی ک گندیده رو برا چی میخواد نگه داره ، جداشه خودش زندگی کنه