2777
2789
عنوان

آشتی کردم بعد نه روز با همسرم ولی بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 6921 بازدید | 125 پست
آره منم از سوره مزمل حاجت گرفتم همسرم جون میده برام خداروشکر 

چه جوری باید خوند 

روزی چندتا 

چه موقع از روز

میشه توضیح بدی

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
حرفت درست ولی تو این سیزده سال زندگی ذات کثیف و هرزگی ندیدم ازش خدا سر شاهده ،ولی این دفعه دیگه ...

عزیز من همسرت فقط خواسته اوج ناراحتیشو بگه،غصه نخور قشنگم ،خواسته کاری کنه بیشتر نازشو بکشی و بیشتر محبت کنی،خواسته دیگه دوری نکنی،

فقط با حرف اشتباهی منظورشو گفته،غرورش اجازه نداده مستقیم بگه این یه هفته نبودت عذابم داده، دیگه ازم دور نشو،دلم خیلی هواتو کرده، حرفی زده ک خودت نزاری خرابشه رابطتون،حرفش اشتباه بوده ولی شما غصه نخور،انقد دوستت داره ک نه تنها خیانت نکرده بلکه بهت گفته که دیگه ازش دوری نکنی،

مردا مثل بچه های ۴ ساله ی لجباز میمونن ک اگ مطابق میلشون نباشی لج میکنن و جیغ جیغ 

حرف این خانمای عصبانی رو‌گوش نکن 

مرد شما چنین خانم فرشته و بادرکی رو ول نمیکنه بره با زنای خیابونی 

اون کانال و گروه صیغه هم نمیدونم چجوری ولی برای همه میاد برای منو خواهرمم اومده بود، پس به دل نگیرو نگران نباش،

بعدا تو‌خوشی براش با آرامش توضیح بده ک حرفش اذیتت کردو دلتو شکست، بکو دیگه قهر نداریم،توضیح بده ک تو بارداری روح و جسمت چقدر تو فشاره و بیشتر بهش نیاز داری،

فکرتو خراب نکن

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم تمام افرادی که اینجا هی میگن شوهرت فلانه و بهمانه تو زندگی شما نبودن و نمیدونن که تو این ۱۳سال ز ...

می‌دونم طولانی شد 

ولی لطفاً بخونش کامل

إن شاءللّٰه زندگیتون سر شار از عشق و آرامش الهی بشه و همیشه تنتون سلامت و دلتون شاد و لبتون خندون باشه

راستی علت دعواهاتو نذار گردن تو دلیت🥺😍اون الان پاک ترین موجود دنیاست که از هیچ چیز خبر نداره و بزرگترین نعمت خداست به شما

إن شاءللّٰه قدمش براتون پر از خیر و برکت و شادی و عشق باشه🤩❤️

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱
عزیزم شما الان بارداری درسته که زودرنجی ولی همسرتون باید بعد از یکی دوتا بچه بفهمه که حال شما الان چ ...

سر بعضی بارداری ها هورمونها بهم میریزه 

بعضی بارداری ها اصن این اتفاق نمیفته تازه برعکس هم عمل می‌کنه و ممکنه فرد خوش خلق تر بشه در بارداری 

لطفاً با دید استارتر عزیز شوهرش رو قضاوت نکنید 

این خانوم بارداره و الان شما دارید حس های بدتری بهش میدید

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱
عزیز من همسرت فقط خواسته اوج ناراحتیشو بگه،غصه نخور قشنگم ،خواسته کاری کنه بیشتر نازشو بکشی و بیشتر ...

چقدر حرفت و دوس داشتم مریم جان

عاشقم بود تحمل دوری رو نداره وقتی قهر میکردیم و بعد آشتی میگفت من به جز تو کسی رو ندارم اذیتم نکن چون دوست دارم

این دفعه دیگه بریده بود چقدر حرفات آرومم کرد 

مرد مومن و چشم پاکی ،تو این چن سال تو گوشیش یه پیام از غریبه ندیدم ولی امشب حرفش دلم رو قشنگ شکوند به خودم اومدم دیگه الکی زندگیم رو با فر زدن ها خراب نمیکنم

عزیز من همسرت فقط خواسته اوج ناراحتیشو بگه،غصه نخور قشنگم ،خواسته کاری کنه بیشتر نازشو بکشی و بیشتر ...

دقیقا

احسنت به شما 👌

گلم تمام افرادی که اینجا هی میگن شوهرت فلانه و بهمانه تو زندگی شما نبودن و نمیدونن که تو این ۱۳سال ز ...

خیلی ممنون خانم معلم حرفای شما هم خیلی قشنگ و درست این بچه هم حاصل عاشقانه هامون هست 

شبهای قشنگی رو که باهم روز کردیم لطف کردید شما خیلی با درک و شعور هستید خدا حفظتون کنه

خیلی ممنون خانم معلم حرفای شما هم خیلی قشنگ و درست این بچه هم حاصل عاشقانه هامون هست  شبهای قش ...

زنده باشید گلم ❤️

دقیقاً 👌❤️ همینطوره 

هیچوقت دعواهاتونو اینجا نگید 

فقط از این سایت باید به عنوان سرگرمی استفاده کرد 

چون افراد مختلفی هستن که نمیدونن با کلمه کلمه شون زندگی یه نفر رو میتونن کلن خراب کنند 

إن شاءللّٰه عاقبت هممون ختم به خیر بشه😍🤲🏻

عزیزم لطفا به خودت رحم کن .چندتا بچه هفت ماه باردار هفته ای چند شب رابطه . واین حجم از قدر نشناسی

قبل بارداری منظورم رابطه بود تو یه هفته الان ده روز یکبار اون هم اجباری

زنده باشید گلم ❤️ دقیقاً 👌❤️ همینطوره  هیچوقت دعواهاتونو اینجا نگید  فقط از این سایت ب ...

دقیقا نسخه اشتباه می‌پیچن و باعث خراب شدن یه زندگی میشن چون هیجانی راهکار میدن نه منطقی

چقدر حرفت و دوس داشتم مریم جان عاشقم بود تحمل دوری رو نداره وقتی قهر میکردیم و بعد آشتی میگفت ...

قربون دلت برم، مردا گاهی حرفاشونو مزه مزه نمیکنن و فک میکنن این حرفا باعث میشه شما آگاه شی رو رفتارت،حرفش اشتباه بوده ولی شما که تابحال ازش چیزی ندیدی بخاطر یه حرف اونم از روی لج ذهنتو خراب نکن، ما خانما مدیریت بحرانمون قوی تره بخاطر همین میتونیم تو عصبانیت حرفامونو کتترل کنیم ولی آقایون این قدرت رو ندارن،

اونم مرده،فشار اقتصادی الان خیلی مردا رو درگیر کرده، خدارو شکر ک انقدر سالمو وفاداره که پیش مامانش بوده و آخر شب میومده خونه حتی اگه کنارت نمیخوابیده، میتونست بی مسئولیت باشه نسبت ب حالت یا اصلا نیاد یا بره پیش دوستاش تا حرصت بده،بازم خیلی آقاس که نزاشته تو قهر دل نگران این چیزا باشی،

هم شما شرایطشو درک کن و کنارش باش هم برلش با روی باز توضیح بده ک نیاز داری بیشتر درکت کنه،واضح بگو بهش،مثلا بگو وقتی قهریم حال دلم بده ،غم دارم، چون دوستت دارم طاقت ندارم قهر باشیم،قانون بزارید برای رابطتون ک تو هیچ شرایطی پشت همو خالی نکنید،ان شاالله همه چیز عالی میشه عزیزم،غصه نخور،خدا بهت نعمت داده یه شوهر وفادارو ۳تا بچه ی سالم😍😍

بهش بگو که چقدر به وفاداریش افتخار میکنی، بگو که هروز خدارو شکر میکنم که تورو انتخاب کردم،بگو که تو بزرگترین تکیه گاه منو بجه هایی،

حس مرد بودن بده بهش،بزار بدون درکش میکنی تا اونم بهتر درکت کنه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲